Informaţii de ultima oră despre Mario Iorgulescu. De ce nu a putut fi transferat la clinica din Italia

+3 click pentru
galerie

Informaţii de ultima oră despre Mario Iorgulescu. De ce nu a putut fi transferat la clinica din Italia © arhiva

Medicii au încercat noaptea trecută să-l transfere pe Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, la o clinică din Italia. Din nefericire, operaţiunea nu a reuşit, astfel că în continuare se află la unitatatea medicală din capitală.

Potrivit informaţiilor din presă, Mario Iorgulescu ar fi trebuit că noaptea trecută sa fie transportat la o clinică din Italia pentru cele mai bune îngrijiri merdicale. Din păcate stare tânărului este încă foarte gravă, aşadar familia a decis ca are nevoie de mai multe investigaţii la spitalul din peninsulă. Mario Iorgulescu trebuie să fie urcat în avion, însă din cauza unor probleme tehnice la aeronavă, nu a fost posibilă această operaţiune.

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, se afla în stare gravă de două săptămâni. Acesta a fost implicat într-un grav accident provocat chiar de el. Mașina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.

Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare, înainte de a provoca accidentul

Mario Iorgulescu ar fi fost internat într-un centru de dezintoxicare și, drept recompensă că a acceptat să primească tratament, tatăl său, Gino Iorgulescu, l-ar fi recompensat chiar cu bolidul de lux la volanul căruia se afla în noaptea fatidică. Mario Iorgulescu ar mai fi făcut praf alte două mașini, tot de lux. Gino Iorgulescu ar fi știut despre dependențele fiului său de droguri și alcool și i-ar fi promis că dacă se tratează îi cumpără bolidul de 300.000 de euro. Potrivit unor surse judiciare, fiul șefului LPF ar fi fost externat cu doar câteva luni înainte de a se urca beat la volan, cu o alcoolemie de 1.96 g/l și să provoace accidentul mortal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro