Mama Nicoletei de la "Dragoste fără secrete", acuzaţii uimitoare la adresa fiice sale. "A plecat de acasă, i-a plăcut luxul"

Mama Nicoletei de la "Dragoste fără secrete", acuzaţii uimitoare la adresa fiice sale. "A plecat de acasă, i-a plăcut luxul" © Foto: Captură

Mama Nicoletei de la "Dragoste fără secrete" nu-şi mai găseşte liniştea de când fiica ei a plecat de acasă. Mama Nicoletei a povestit la "Acces Direct" întreaga viaţă a fiicei sale.

Mama concurentei spune că a crescut-o cum a putut ea mai bine, dar Nicoleta nu a fost niciodată mulţumită pentru că a vrut să trăiască în lux şi de aceea a plecat de acasă. Mama acesteia spune că fiica ei a fost mereu un copil rebel şi a făcut doar ce a vrut ea.

"Ea şi-a abandonat copilul. Ştiu că este este plecată la Bucureşti. A plecat de la soţul ei, de la Timişeşti, Târgu Neamţ. E plecată cam de vreo 2 ani. Un an şi lumătate a durat relaţia. În momentul când am auzit că este însărcinată, am susţinut-o. A fost un copil rebel. I-a plăcut întotdeauna să aibă lux. Şi pentru că eu nu am avut să-i ofer treaba asta, a plecat. De la mine a plecat de la vârsta de 14 ani, dar până la urmă am găsit-o cu ajutorul organelor de Poliţie, am adus-o înapoi acasă. S-a măritat. Ea a vrut să vadă cum e să fii măritată.  Ea a plecat de-acasă.  Voia să se ducă în club, era pornită spre club, dar eu am pus o maşină şi am oprit-o să intre în club. Nu m-a înţeles niciodată. Nu voia să stea acasă. Întotdeauna i-a plăcut luxul. Eu am vrut s-o cresc eu. Aşa cum mă vedeţi, dar nu m-a lăsat, nu m-a lăsat ea", a spus mama Nicoletei.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro