Nicoleta, în lacrimi, după ce a văzut ipostazele deocheate în care au fost filmați Mădălina și Alexandru, la Dragoste fără secrete. "Sunt geloasă"

+3 click pentru
galerie

Nicoleta, în lacrimi, după ce a văzut ipostazele deocheate în care au fost filmați Mădălina și Alexandru, la Dragoste fără secrete. "Sunt geloasă" © captura video

Conflictul ia amploare în cuplurile formate din Mădălin-Nicoleta și Alexandru-Mădălina. Alexandru i-a făcut avansuri Mădălinei și a mângăiat-o tandru în timp ce făcea curățenie, imaginile fiind vizionate și de Nicoleta, femeia pe care spunea că o iubește.

Nicoleta a izbucnit în lacrimi și a declarat că nu o mai interesează nimic despre Alexandru: "Sunt geloasă. Eu îl iubesc. Este cam greu să îți asumi asta. Nu mă mai interesează această competiție."

Pe de altă parte, Alexandru spune că este un concurent asumat și nu poate să o ignore complet pe Mădălina. "Eu personal sunt închis cu ea în cameră și automat nu aș putea să stau pur și simplu drept. Am foarte multă energie, sunt un concurent asumat.",a spus Alexandru, la Dragoste fără secrete.  

Mădălin a reacționat ceva mai nervos: "Am o reacție de indiferență. Vrea să-și facă o imagine de un papagal gigolo."​ 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro