Mama Ronei Hartner a fost devastată pe perioada tratamentului vedetei! "Am trimis-o acasă la începutul chimioterapiei"

+3 click pentru
galerie

Mama Ronei Hartner a fost devastată pe perioada tratamentului vedetei! "Am trimis-o acasă la începutul chimioterapiei" © Spynews

Rona Hartner este o femeie exemplu pentru multe persoane! Deși medicii nu au avut vești bune pentru ea în urmă cu câteva luni, vedeta nu a dat niciun pas înapoi și a luptat până când și-a recăpătat sănătatea. Acum vorbește despre perioada grea prin care a trecut, dar mai ales despre cum i-a fost mamei ei să o vadă începând chimioterapia. 

Mama Ronei Hartner a fost extrem de afectată de starea cunoscutei artiste. Chiar dacă la început a vrut să fie în spital, lângă fiica ei, atunci când a văzut cât de mult suferă îi era foarte greu. Imediat, Rona a decis ca mama ei mai bine să meargă acasă la ea în Canada sau undeva să se relaxeze, căci această perioadă ar fi afectat-o foarte tare. 

"Este greu pentru un părinte să vadă că se întâmplă așa ceva cu copilul său. Îl doboară chestia asta. Eu, sincer, am trimis-o acasă pe mama la începutul chimioterapiei. Atât de tare empatiza cu mine, și cu ce mi se întâmpla, încât parcă ea trecea prin tratamentele mele. Plângea întruna, era distrusă și i-am zis să se ducă undeva, ori în Canada unde locuiește, ori într-o vacanță", a declarat Rona.

Mai mult decât atât, atunci când Rona a început ședințele de chimioterapie, mama ei era bolnavă și se simțea deja mai rău decât ea. 

"Îmi aduc aminte că la primele ședințe, ea era bolnavă, și simțea efectele terapiei medicale pe pielea ei, mai rău decât mine", a spu Rona Hartner.

Cât despre boală, Rona Hartner vorbește acum cu sufletul deschis. A reușit să o învingă și îi sfătuiește pe oameni să accepte întotdeauna diagnosticul, apoi să se gândească că acesta va fi tratat. "Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi", spunea Rona recent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro