Mândru că e român. Cezar Ouatu, declarații emoționante despre țara în care trăiește

+3 click pentru
galerie

Mândru că e român. Cezar Ouatu, declarații emoționante despre țara în care trăiește © captura foto

Ziua de 1 decembrie reprezintă un prilej de bucurie pentru toți românii aflați în străinătate sau în afară. Pentru fiecare, acasă este România și nimic nu poate schimba acest lucru. Mai mulți artiști și-au exprimat iubirea pentru țară, iar printre aceștia s-a numărat și Cezar Ouatu, actual concurent al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Cezar Ouatu a fost invitat în emisiunea Star Matinal de Weekend, o ediție specială organizată cu ocazia sărbătoririi Zilelei Naționale a României. Mai mulți invitați au trecut pragul platoului și și-au exprimat dragostea față de țara în care s-au născut și au crescut, iar printre ei s-a aflat și cântărețul, actual concurent al emisiunii Te cunosc de undeva. 

Bărbatul este mândru ca este român și oriunde merge recunoaște cu mândrie că țara sa este România: ”Când am fost la Eurosivison mi-am dat seama ce înseamnă mândria și cum îți explodează inima de bucurie. Romania are aceasta sclipire de geniu care a fost dusă peste hotare și care a făcut în asa fel încât oamenii de pretutindei să afle unde este Romania, sa afle valorile în muzica, sport.”, a spus acesta. 

Dat fiind faptul că este un cântăreț de excepție al țării noastre, Cezar Ouatu i-a mărturisit lui Nasrin și lui Andrei Ștefănescu că se consideră un ambasador în ceea ce înseamnă România: ”Mă consider și eu în lumea mea, în pătrățica mea, in ce fac eu, un ambasador în tot ceea ce înseamnă ideea de Romania.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro