Manelista Sorina, supărată pe pompierii care au intervenit, după ce casa i-a luat foc. ''Dacă aveam furtun în curte opream eu imediat''

+3 click pentru
galerie

Manelista Sorina, supărată pe pompierii care au intervenit, după ce casa i-a luat foc. ''Dacă aveam furtun în curte opream eu imediat'' © Captură

Au fost clipe grele, miercuri noapte, pentru Sorina, celebra cântăreaţă de manele, după ce casa ei a luat foc. Incendiul a fost unul extrem de violent, iar pompierii au încercat să intervină cât mai repede.

Nu se ştie, momentan, de la ce a pornit totul, însă tatăl artistei a precizat că, probabil, tragedia a fost produsă de o ţigară uitată aprinsă. Incendiul a fost unul atât de puternic, încât flăcările au ajuns şi la locuinţa vecină.

Nu mai puţin de 20 de pompieri au sosit la faţa locului şi au încercat să facă tot ce le stă în putinţă pentru a rezolva situaţia. Chiar şi aşa, Sorina manelista, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, nu este mulţumită de felul în care au acţionat pompierii şi a ţinut să precizeze că, dacă ar fi avut un furtun în curte, s-ar fi descurcat şi singură.

"Chiar nu ştiu de la ce a pornit. Eu acum ce am ajuns acasă, m-au anunţat. Şi pompierii, uite, au venit patru maşini şi doar cu un singur furtun. Dacă aveam furtun în curte opream eu imediat", a declarat Sorina, potrivit Observator.tv.

Sorina manelista şi Emilia Dorobanţu, lovitură la început de an

Emilia Dorobanţu a trecut şi ea prin aceeaşi dramă ca şi colega de scenă, după ce casa ei a luat foc la începutul lunii ianuarie. La fel ca şi în cazul Sorinei, niciunul dintre incendii nu s-a soldat cu victime, însă pagubele sunt unele serioase. Se pare că incendiul ar fi izbucnit de la centrala termică pe care familia artistei o avea în casă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro