Mara Bănică a primit cadouri numai unul şi unul de ziua sa. Vedeta a umplut o cameră întreagă de daruri / VIDEO

Mara Bănică a primit cadouri numai unul şi unul de ziua sa. Vedeta a umplut o cameră întreagă de daruri / VIDEO © Captură

Petrecere mare în cinstea Marei Bănică! Vedeta şi-a sărbătorit, joi seară, ziua de naştere alături de multe vedete. Şi-a invitat familia, rudele şi prietenii la un bal mascat, într-un local de lux. Noi vă prezentăm astăzi cum s-au distrat Mara Bănică şi prietenii ei, dar şi ce cadouri scumpe a primit de ziua sa. Şi vă spunem doar atât: a primit atât de multe cadouri de a umplut o cameră întreagă!

Muzică bună, bucate alese şi invitaţi celebri, puşi pe distacţie! Aşa a petrecut Mara Bănică de ziua sa! Pepe şi soţia lui, Raluca, Elena Merişoreanu, Laurette, Vica şi Oana Roman au fost doar o parte dintre invitaţii care au chefuit alături de sărbătorita zile! Iar petrecerea, cu tematică de bal mascat, i-a ţinut pe oaspeţi pe ringul de dans până târziu în noapte, potrivit Acces Direct.

Şi Pepe cu soţia lui, Raluca au petrecut la ziua Marei. Iar apariţia lor i-a lăsat pe toţi mască. Soţia artistului a fost de... nerecunoscut! Cu o perucă blondă, cu părul scurt şi lentile de contact deschise la culoare, Raluca a atras toate privirile. Iar urările au curs cu nemiluita pentru sărbătorita serii. Îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă şi cu un zâmbet de milioane pe chip, Mara Bănică a fost în culmea fericirii.

Toţi invitaţii de seama au dansat, au cântat alături de Mara şi i-au spus numai cuvinte frumoase. Iar Laurette şi Simona Trască au stat alături de vedetă până la finalul evenimentului.

Nici Vica Blochina nu s-a lăsat mai prejos. Vedeta s-a îmbracat într-o salopetă foarte sexy, care îi punea în evidenţă formele apetisante. Şi ce credeţi!? Şi ea era pusă pe distracţie şi pe... glume!

Iar vedetele invitate nu au venit cu mâna goală la petrecere. Toate s-au prezentate încărcate cu flori şi... cadouri! Pentru că erau atât de multe cadouri, de s-a umplut o cameră întreagă! Şi, bineînţeles, de la petrecere nu puteau să lipsească cele mai importante persoane din viaţa Marei Bănică, părinţii şi fiul ei, Dima, au fost şi ei alături de vedetă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro