Surprize pentru fanii "Acces Direct". Mara Bănică prezintă astăzi emisiunea

Mara Bănică, noua prezentatoare de la "Acces Direct" © Captură

Schimbare la Acces Direct. Fanii emisiunii au avut o adevărată surpriză, miercuri, la începutul emisiunii Acces Direct. Deşi telespectatorii erau obişnuiţi să o vadă pe Mirela Vaida la cârma emisiunii, ei bine, astăzi au stat altfel lucrurile.

Cea care i-a întâmpinat pe fanii emisiunii Acces Direct a fost nimeni alta decât Mara Bănică. Simpatica jurnalistă i-a luat prin surprindere pe fani, cărora le-a explicat imediat care este motivul pentru care ea a preluat astăzi rolul de prezentatoare.

Mirela Vaida este implicată într-un alt proiect dedicat telespectatorilor, astfel că a astăzi a absentat motivat, aşa cum Mara Bănică a povestit. "Astăzi, colega mea lipseşte motivat. Vă pregăteşte o surpriză mare mare, dar o las pe ea să vă povestească mâine", a spus Mara Bănică la "Acces Direct".

Mara Bănică, una dintre cele mai bune jurnaliste din România

Mara Bănică are o vastă experinţă în presa românească, iar în prezent ea este invitată permanentă a emisiunii Acces Direct, aici unde telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, de la ora 17.00. Mara Bănică este o persoană hotărâtă şi curajoasă, căreia nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume.

De asemenea, unul dintre cele mai recente materiale pe care Mara Bănică le-a realizat a fost cel legat despre Alexandra Măceşanu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. În urmă cu câteva săptămâni, Mara Bănică a mers în Italia, acolo unde a investigat aşa zisa prezenţă a Alexandrei Măceşanu. Mara Bănică a stat de vorbă cu mai multe persoane în Italia, dar şi cu carabinierii, cei care i-au promis că o vor ţine la curent cu privire la tot ceea ce ar putea afla în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest