Surprize pentru fanii "Acces Direct". Mara Bănică prezintă astăzi emisiunea

Mara Bănică, noua prezentatoare de la "Acces Direct" © Captură

Schimbare la Acces Direct. Fanii emisiunii au avut o adevărată surpriză, miercuri, la începutul emisiunii Acces Direct. Deşi telespectatorii erau obişnuiţi să o vadă pe Mirela Vaida la cârma emisiunii, ei bine, astăzi au stat altfel lucrurile.

Cea care i-a întâmpinat pe fanii emisiunii Acces Direct a fost nimeni alta decât Mara Bănică. Simpatica jurnalistă i-a luat prin surprindere pe fani, cărora le-a explicat imediat care este motivul pentru care ea a preluat astăzi rolul de prezentatoare.

Mirela Vaida este implicată într-un alt proiect dedicat telespectatorilor, astfel că a astăzi a absentat motivat, aşa cum Mara Bănică a povestit. "Astăzi, colega mea lipseşte motivat. Vă pregăteşte o surpriză mare mare, dar o las pe ea să vă povestească mâine", a spus Mara Bănică la "Acces Direct".

Mara Bănică, una dintre cele mai bune jurnaliste din România

Mara Bănică are o vastă experinţă în presa românească, iar în prezent ea este invitată permanentă a emisiunii Acces Direct, aici unde telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, de la ora 17.00. Mara Bănică este o persoană hotărâtă şi curajoasă, căreia nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume.

De asemenea, unul dintre cele mai recente materiale pe care Mara Bănică le-a realizat a fost cel legat despre Alexandra Măceşanu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. În urmă cu câteva săptămâni, Mara Bănică a mers în Italia, acolo unde a investigat aşa zisa prezenţă a Alexandrei Măceşanu. Mara Bănică a stat de vorbă cu mai multe persoane în Italia, dar şi cu carabinierii, cei care i-au promis că o vor ţine la curent cu privire la tot ceea ce ar putea afla în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro