Mara Bănică a primit vestea teribilă a morţii lui Mihai Constantinescu! "Sper să mă auzi de acolo"

Mara Bănică a primit vestea teribilă a morţii lui Mihai Constantinescu! "Sper să mă auzi de acolo" © Facebook

Mara Bănică a primit marţi seară o veste cutremurătoare! Prietenul ei de foarte mulţi ani, Mihai Constantinescu, s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani, după ce a petrecut câteva luni în spital, în comă.

Mara Bănică a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, acolo unde a scris câteva cuvinte despre regretatul Mihai Constantinescu. De asemenea, a publicat şi câteva detalii despre locurile unde oamenii pot merge pentru a-i duce un ultim omagiu. 

"Avea Mihai o vorbă atunci când voia să puncteze ironic răutăţile unora: “O lume minunată!” Astăzi sţa dus într-o lume minunată. S-a chinuit mult. Mult prea mult pentru omul bun si blând care a fost. Mâine la prânz va fi depus la Biserica Sfânta Paraschiva de pe Bulevardul Nicolae Titulescu. Acolo unde toţi cei care i-au fredonat macar o dată refrenele, îi pot aprinde o lumânare. Inmormântarea va avea loc joi la Ghencea Militar. Eu personal simt să multumesc public familiei Adam, naşii lui Mihai si ai Simonei, pentru ca au stat alaturi de el zi de zi pe toata durată acestui chin nespus prin care l-a trecut Dumnezeu. La fel si Gabrielei Firea, dar si lui Dan Tudorache pentru omenia de care au dat dovadă. Dumnezeu să te ierte, Mihai, sa te odihnească în pace, să-i păzească pe cei pe care i-ai lasat în urma si, pentru că sper să mă auzi de acolo, din lumea aia minunată, îţi mulţumesc că am avut onoarea să te cunosc. 😢", a scris Mara Bănică. 

În scurt timp au apărut şi o mulţime de mesaje. Oamenii sunt trişti pentru că au mai pierdut un artist. "Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în împărăția Sa! / Drum lin "într-o lume minunată" / Odihnă veşnică / Te-ai dus acasă, sus în cer / Dumnezeu să-l ierte / El nu a murit, el rămâne viu în sufletele noastre", sunt câteva dintre comentarii.

Mihai Constantinescu a murit marţi, pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani. Acesta a fost aproximativ cinci luni în comă, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro