Mara Bănică este însărcinată pentru a doua oară? Jurnalista a dat cărțile pe față: ”Eu sunt un om transparent”

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică este însărcinată pentru a doua oară? Jurnalista a dat cărțile pe față: ”Eu sunt un om transparent” © arhiva

O fotografie de-a Marei Bănică a stârnit mult interes în rândul fanilor. După ce jurnalista a postat pe contul de socializare o imagine purtând o salopetă mai largă, unii dintre fani au concluzionat că vedeta este însărcinată, iar comentariile de felicitare au venit în cel mai scurt timp. Acum, vedeta a decis să spună tot adevărul. 

Mara Bănică a reușit să capteze atenția tututor admiratorilor săi cu o fotografie buclucașă ce a strânit multe comentarii de felicitare. După ce jurnalista a apărut într-o salopetă mai largă, mai mulți dintre cei ce o urmăresc pe pagina de socializare au afirmat că este însărcinată. Răspunsul inițial al Marei Bănică a fost destul de ambiguu, iar cei ce o apreciază nu au reușit să întelegă care este de fapt adevărul: Este sau nu însărcinată jurnalista? Ei bine, Mara Bănică a decis să dea cărțile pe față. 

Astăzi, vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o postare în care a decis să spună clar detaliul despre cea de-a doua sarcină: ”Dragii mei, vă mulțumesc pentru miile de urari, dar nu este cazul. Nu sunt însărcinată[...] Eu sunt un om transparent și aș confirma sau infirma, după caz. De această dată nu este cazul. Singurele surprize pe care vi le pregatesc sunt legate de cariera mea profesională.”, a clarificat jurnalista. 

Raspunsul jurnalistei este de acum clar: Mara Bănică nu este însărciantă!

Mara Bănică, hărțuită de un individ

Jurnalista a îndurat ameninţările unui individ, fără să știe multe detalii despre acesta: "De ieri am simţit că m-am născut a doua oară! Şi vorbesc mega serios. Mi-am dat seama cât de importante sunt pentru noi, persoanele publice, reţelele de socializare. E modalitatea noastră de a ne exprima, dincolo de micul ecran, unde avem un desfăşurător", a mărturisit Mara Bănică pentru "Răi Da Buni".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro