Mara Bănică, replică acidă după ce a fost criticată pentru că poartă mască de protecție

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică, replică acidă după ce a fost criticată pentru că poartă mască de protecție © Instagram

În plină epidemie de coronavirus, Mara Bănică se află în Paris, alături de fiul ei. Cei doi se distrează copios la Disneyland, chiar dacă micuțul vedetei a avut de tras în urma unei gripe. Fix de aceea amândoi au ajuns să poate măști de protecție, doar că intenția lor a fost greșit înețeleasă de internauți.

Mara Bănică a postat o fotografie de pe drumul spre Disneyland, acolo unde a pornit împreună cu fiul ei, Dima. În imagine, amândoi poartă măști de protecție, un accesoriu foarte comun în această perioadă în care oamenii încearcă să se protejeze de coronavirus.

Mara Bănică, replică acidă

Doar că nu coronavirusul este motivul pentru ca Mara Bănică și fiul ei poartă măștile. Dima a fost bolnav de gripă și fix pentru a-i proteja pe cei din jur, poartă acum mască pe față. Acest lucru nu a fost tocmai înțeles de o internaută, care a comentat: „Ca ce motiv ai pus masca? Pentru selfi (n.r. selfie)? Ignorante.”

Mereu tranșantă, Mara Bănică a dat un răspuns prompt și dur, în care explică situația.

„Dima tocmai ce a scapat de gripa de tip A. Toti am luat Tamiflu preventiv in casa. M am gandit ca n ar fi bine sa i imbolnaveasca si pe altii, convalescent fiind. Acum n am sa ti cer sa raspunzi la intrebarea cum e cand esti prost. Da-ti dau 3 masti daca scrii selfie corect”, a răspuns Mara Bănică.

De fapt, chiar zilele trecute, Mara Bănică vorbea despre experiența neplăcută pe care a avut-o atunci când a ajuns cu fiul ei, care avea febră, la spital.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro