Mara Bănică se mărită? Jurnalista a fost dată de gol chiar de prieteni. "E încălzirea pentru nuntă". VIDEO

Mara Bănică se mărită? Jurnalista a fost dată de gol chiar de prieteni. "E încălzirea pentru nuntă". VIDEO © Instagram

Mara Bănică este o femeie puternică și totodată una dintre cele mai bune jurnaliste din România, așa că nu este de mirare că are foarte mulți admiratori, ce ar face orice pentru a-i intra în grații. Vedeta preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Recent, Mara Bănică a împlinit o vârstă frumoasă și și-a sărbătorit ziua de naștere cu mare fast. Nume importate de la noi au luat parte la evenimentul grandios, iar Mara Bănică povestea să a umplut o cameră întreagă cu cadourile primite din partea oamenilor dragi. Jurnalista a oferit un interviu și pentru Antena Stars, acolo unde a vorbit despre nuntă și despre momentul în care s-a gândit la marele pas din viața ei. 

"Depinde de acel cineva care mă cere în căsătorie, dacă te cere cine vrei tu. Nu e treaba ta ce răspuns dau, cred că aş leşina mai întâi. Nu m-a cerut nimeni de nevastă niciodată, cred că de frică. Nu a fost niciodată o cerere reală de soţie, discuţii au mai fost, dar să mă ceară efectiv nu mi s-a mai întâmplat", a declarat Mara Bănică, la Antena Stars. 

Dată de gol?

Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu a dat-o de gol pe Mara Bănică și a spus că s-a gândit că a venit la o nuntă în seara respectivă și că jurnalista ar fi la un pas de a ajunge la Altar cu omul care o face să zâmbească. 

"Eu am crezut că am venit la nuntă, când am văzut tortul ăla, am zic gata,e nuntă şi nu ne-a spus. Face o surpriză. Dar cred că e încălzirea pentru nuntă, ceva îmi miroase mie, deci Mara o pune de nuntă. Mie mi-a zis că nu a fost niciodată cerută, nu cred, a refuzat ea, nu mai ţine minte. Trebuia să îl întrebăm pe domnul Lis, că el ţine minte.",  a spus Adriana Bahmuțeanu.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro