Mara Bănică, terorizată timp de un an jumate de un individ: "A venit la Acces Direct cu o mască pe față"

+3 click pentru
galerie

Mara Bănică, terorizată timp de un an jumate de un individ: "A venit la Acces Direct cu o mască pe față" © Facebook

Cu siguranță foarte mulți oameni s-au întrebat ce se întâmplă cu Mara Bănică în ultima perioadă, când a renunțat aproape în totalitate la a mai posta pe rețelele de socializare. Cunoscuta jurnalistă a lipsit aproximativ un an și jumătate de pe paginile sale, acolo unde rar a mai apărut câte o poză cu ea.

Ce a pățit Mara Bănică? Ei bine, situația nu a fost deloc una plăcută! Timp de mai bine de un an, un individ necunoscut a terorizat-o în permanență! Mara Bănică a primit mesaje de amenințare, de hărțuire, de șantaj. Mai mult decât atât, jurnalista a fost urmărită. Individul și-a făcut apariția și la platoul emisiunii Acces Direct, acolo unde și-a acoperit fața cu o mască. Motivul? Încerca să o oblige pe Mara Bănică să îi ofere sume de bani. În schimbul banilor ar fi lăsat-o pe jurnalistă în pace.

Femeie puternică și hotărâtă de fiecare dată, Mara Bănică nu a cedat! A mers la poliție și a așteptat ca oamenii legii să își facă treaba. 

"Dragii mei, în ultimul an și jumătate, am fost forțată să renunț la activitatea mea pe retelele de socializare. Cei dintre voi care mă urmăresc demult, stiti bine ca una dintre plăcerile mele esta să scriu aici cu voi. Din păcate, de aproape un an și jumatate am trăit terorizata de un individ care mi a trimis peste 11 mii de mesaje de amenintare, santaj di hartuire de pe peste 5000 de conturi false. Conditia pentru a ma lasa in pace era sa ii dau diverse sume de bani. La inceputul acestei luni, acest individ a venit la sediul Acces Direct, noaptea, cu o masca pe față, în incercarea de a mă intimida să îi dau bani", a scris Mara Bănică. 

Astăzi de dimineață Mara Bănică a primit cea mai bună veste. Individul a fost prins și arestat. De acum înainte, spune jurnalista, își va relua activitatea pe conturile de pe rețelele de socializare, acolo unde va comunica din nou cu toți prietenii și oamenii care o apreciază. 

"Astăzi dimineață a fost ridicat de polițistii Sectiei 8, cărora le multumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice. Imi cer iertare prietenilor mei, clienților cu care am contracte de imagine. Vă mulțumesc întârziat tuturor pentru urările de ziua mea și pentru urările pentru ziua fiului meu (ieri a împlinit 9 ani). O să revin cu detalii despre individ, acum ma grăbesc puțin", a mai scris Mara Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro