Marcel Pavel, "interzis" la petrecerea de naştere a soţiei! Cu ce a greşit artistul. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Marcel Pavel, "interzis" la petrecerea de naştere a soţiei! Cu ce a greşit artistul. VIDEO © captură video

Echipa "Răi Da Buni" l-a surprins în această seară pe Marcel Pavel la o terasă, cu câţiva prieteni, în timp ce soţia lui se distrează la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naştere. Se pare că artistul are "interzis" şi a şi mărturisit care este motivul!

Înainte de a pleca alături de echipa emisiunii lui Morar la petrecerea soţiei sale cu un pretext haios, pentru a vedea şi el ce se întâmplă acolo unde nu îi este permis accesul, a dezvăluit motivul pentru care se află în această situaţie.

În fiecare an, de ziua sa de naştere, soţia lui Marcel Pavel petrece alături de doamne şi domnişoare. Soţul? Nici vorbă de aşa ceva! Se bucură doar de compania prietenelor. În schimb, artistul nu petrece niciodată doar cu băieţii de ziua lui de naştere, aşa că, s-a urcat în maşină şi a plecat să vadă ce se întâmplă la petrecerea soţiei. 

"Noi încercăm să petrecem în surdină pentru că nu îndrăznim să deranjăm petrecerea soţiei mele. Suntem doar cinci inşi amărâţi. Este o petrecere între doamne... Eu ştiu asta, dar nu am ce căuta acolo.", a declarat Marcel Pavel pentru "Răi Da Buni".

"E de la sine înţeles că nu am ce căuta la ziua ei pentru că de fiecare dată sărbătoreşte cu prietenele ei. Eu nu sărbătoresc aşa. De fiecare dată soţia mea e lângă mine. (...) Bărbaţii conduc lumea, iar pe bărbaţi îi conduc femeile", a mai spus artistul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro