Marcel Toader ar fi împlinit azi 57 de ani. Mesajul trist al fiului lui, Maximilian

Marcel Toader ar fi împlinit azi 57 de ani. Mesajul trist al fiului lui, Maximilian © Facebook

Este o zi amară pentru toți cei care l-au iubit pe Marcel Toader. La câteva luni de la moartea impresarului, rudele și prietenii au rămas cu un gol imens în suflet. În ziua în care ar fi trebuit să sărbătorească, să se bucure de ziua de naștere a afaceristului, nu pot decât să își amintească de acesta cu multă tristețe în suflet.

Sâmbătă, chiar în ziua în care tatăl său ar fi împlinit 57 de ani, Maximilian Toader a transmis un mesaj dureros pe Facebook. 

Fiul lui Marcel Toader, mesaj de ziua tatălui

Clar cuprins de durerere, Maximilian vorbește despre cum acesta ar fi fost momentul în care i-ar fi urat „la mulți ani” părintelui său, momentul când s-ar fi pregătit intens de petrecerea ce va urma. În acest an, însă, nu mai poate decât să spere că tatăl lui și-a găsit liniștea și să închine un pahar în cinstea și în amintirea lui.

„Tată, azi împlineai 57 ani!
Azi trebuia să te sun, să-ti urez "la multi ani" și să facem un "un plan de bătaie" cu persoanele apropiate din viața ta, din păcate, nu mai am cui să-i spun toate aceste lucruri, așa că-ți urez liniște și să te distrezi oriunde ești!
Eu voi inchina un pahar in cinstea ta!
Ai grijă de tine!”,
a scris Maximilian Toader, pe Facebook.

Marcel Toader a murit în vara anului 2019, în urma unui atac de cord. Se afla la vila unor prieteni în momentul în care a lovit tragedie: subit și fără niciun avertisment. Martorii au spus că se uita pe telefon și că, din senin, pur și simplu s-a prăbușit cu capul pe masă. Medicii n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro