Maximilian, dezvăluiri dureroase, la 5 luni de la moartea lui Marcel Toader. Ce semne ciudate primește fiul regretatului afacerist

+3 click pentru
galerie

Maximilian, dezvăluiri dureroase, la 5 luni de la moartea lui Marcel Toader. Ce semne ciudate primește fiul regretatului afacerist © Facebook.com

Au trecut 5 luni de când Marcel Toader a murit, iar fiul său, Maximilian, a făcut dezvăluiri dureroase. Pentru Antena Stars, fiul regretatului afacerist a mărturisit că i s-au întâmplat mai multe lucruri rele în ultimele luni și primește mai multe semne ciudate, în viață. 

Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu 5 luni, iar de atunci, în viața fiului său s-au înregistrat mai multe evenimente nefericite. Pentru Antena Stars, fiul regretatului afacerist a făcut dezvăluiri dureroase și susține că a trecut prin tot felul de lucruri grele din punct de vedere sufletește, a mai pierdut oameni dragi și a început să primească niște semne mistice ciudate. 

Maximilian speră ca anul 2020 să fie unul mai bun, în care să nu mai aibă parte de evenimente negative. 

„Îmi doresc ca anul 2020 să nu fie ca anul care a trecut. Am avut o discuție cu anumiți prieteni în iulie, că dom`ne va veni o perioadă foarte proastă. De atunci am lovit mașina, s-au întâmplat anumite lucruri foarte proaste în viața mea, a murit tatăl meu, dupa aceea la înmormântarea tatălui meu am aflat că a murit și un prieten, dupa aceea altei prietene îi moare tatăl. Sper să nu mai trec prin așa ceva” a declarat Maximilian Toader, pentru Antena Stars. 

Care este cel mai mare regret al lui Maximilian Toader

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit și care este cel mai mare regret pe care îl are. Lui Maximilian îi pare rău de faptul că nu a apucat să se ocupe mai mult de afaceri, împreună cu tatăl său și să ducă la bun sfârșit planurile pe care le începuseră amândoi. 

„Regret că m-am apucat de o treabă cu tatăl meu și nu am dus-o până la capăt, mai exact afacerea de construcții a piscinelor” a mai declarat fiul lui Marcel Toader. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro