Marcel Toader, victima ghinioanelor financiare: „S-a întâmplat o mare nenorocire”

Marcel Toader, victima ghinioanelor financiare: „S-a întâmplat o mare nenorocire” © arhivă

De-a lungul anilor, Marcel Toader a avut nenumărate probleme cu banii, însă regretatul afacerist nu se temea niciodată să-și expună problemele în public și a fost mereu o persoană extrem de asumată. 

În urmă cu ceva timp, Marcel Toader a povestit în platoul emisiunii „Xtra Night Show” cum a fost victima unui adevărat ghinion financiar. Regretatul afacerist a mărturisit, la vremea respectivă că și-a inundat vecinii, iar acest lucru a produs un haos de nedescris. Marcel Toader a fost nevoit să scoată din buzunar bani grei pentru a plăti daunele. 

"Acum câţiva ani s-a întâmplat o mare nenorocire cu instalaţia. Am fost anunţat că mi-am inundat vecinii şi am chemat un instalator. Am spus că nu are cum să mi se întâmple mie asta, dar tot am chemat un instalator. Am pus gresie şi faianţă şi m-au condus la nişte costuri. La vremea respectivă am vorbit cu administratorul şi i-am spus să-mi compenseze ce am de plătit cu investiţiile pe care le-am făcut degeaba. Ulterior, administratorul a fost dat afară. În prima instanţă am câştigat, dar după m-au dat în judecată când nu eram în ţară. Mai rău de atât nu se putea. Plătesc 4 milioane la cablu", a completat Marcel Toader.

Marcel Toader a murit

Vă reamintim că Marcel Toader a murit sâmbătă, după ce a suferit un infarct. Afaceristul avea numai 56 de ani, iar în ultima perioadă, declarase că avea foarte multe probleme financiare. Medicii care l-au resuscitat timp de 45 de minute nu au putut să-l salveze pe Marcel Toader. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro