Blonda lui Scărlătescu, la un pas de moarte. Drama neștiută a Mariei Andria: „Am rămas șchioapă”

+3 click pentru
galerie

Blonda lui Scărlătescu, la un pas de moarte. Drama neștiută a Mariei Andria: „Am rămas șchioapă” © Instagram

Maria Andria, cunoscută în showbiz drept „blonda lui Scărlătescu” a trecut prin momente de coșmar. Celebra artistă a fost la un pas de moarte, după ce a căzut de pe cal. 

În rândul vedetelor care fac vloguri a intrat și simpatica Maria Andria. Printre primele episoade pe care le-a încărcat pe contul ei de Youtube se numără și unul cre i-a trezit amintiri neplăcute și care a făcut-o să rememoreze unul dintre cele mai șocante episoade din viața ei. 

Mai exact, Maria Andria s-a filmat în timp ce se bucură de o plimbare cu căruța, dar nu oricum, ci îmbrăcată super sexy și pe tocuri, căci o divă este o divă în orice circumstanță! Cu toate acestea, la un moment dat, Maria Andria a făcut dezvăluiri cutremurătoare și cu greu a putut povesti despre un episod greu din copilăria ei. 

„Am căzut de pe cal şi mi-am rupt piciorul, am rămas şchioapă. Nu puteam să mai merg nici cu bicicleta, nici cu rolele. Mă durea foarte tare, am stat în pat trei luni. Am stat în spital, mi s-a pus piciorul în gips şi nu ştiam ce să mai fac. Uşor, uşor, m-am făcut bine. Acum îmi e frică să mă mai urc pe cal!” a povestit Maria Andria. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro