Blonda lui Scărlătescu șochează! Maria Andria, declarații picante: „Îmi plac bărbații, dar îmi plac și fetele”. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Blonda lui Scărlătescu șochează! Maria Andria, declarații picate: „Îmi plac bărbații, dar îmi plac și fetele”. VIDEO © Instagram

Toată lumea știe că Maria Andria, simpatica artistă din Cipru este extrem de sinceră și deschisă cu orice subiect. Așa se face că în cadrul ediției de aseară a emisiunii „Agenția VIP”, focoasa blondină a făcut dezvăluiri fără perdea. 

În legătură direectă prin Skype, Maria Andria a povestit că pe ea o atrag și bărbații, dar și femeile! Mai mult, fără nicio reținere, simpatica artistă a povestit că ea și prietena ei cea mai bună sunt extrem de apropiate. 

„Am fost logodită timp de 5 ani, de la 19 ani m-am logodit, logodnicul meu era băiat de preot. Dar ne-am despărțit, avea mulți nervi și dădea în mine, mă bătea. După am avut o relație cu un român, dar acum sunt singură. Am fost cu el aproape 2 ani, dar nu stăteam împreună mereu. 
Nu e nimeni în viața mea și nu mă interesează în clipa asta, nu mai vreau bărbați. Mie îmi plac bărbații, dar îmi plac și fetele.

Mai bine mă împac cu fetele, decât cu bărbații. Relații cu femei nu am avut, dar cu prietena mea cu care sunt apropiată de ani de zile, aveam ceva...
Îmi plac și bărbații, eu înțeleg dacă un bărbat e serios sau nu, dar dacă nu e serios...stau o noapte și gatam nu mă consum!”
a povestti Maria Andria, la „Agenția VIP”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro