Maria Buză, sărbătorită cu fast în platoul Răi Da Buni. Surprizele pregătite de Mihai Morar

Maria Buză, sărbătorită cu fast în platoul Răi Da Buni. Surprizele pregătite de Mihai Morar © captura foto

Maria Buză și-a petrecut ziua de naștere în fața telespectatorilor și i-a încântat cu vocea sa la cei 51 de ani împliniți astfel. Vedeta a avut parte de surprize peste surprize în platoul Răi da Buni.

Maria Buză a fost sărbătorită cu fast în platoul ”Răi da Buni” de la Antena Stars. Pentru că astăzi împlinește 51 ani de ani, Mihai Morar împreună cu întreaga sa echipă au decis să o celebreze pe cântăreață în stilul propriu și deja cunoscut de telespectatori. 

Vedeta a venit în platoul de la Antena Stars împreună cu toată echipa ei, iar cu ocazia sărbătoririi zilei sale de naștere, cântăreața și-a încântat fanii cu piesele sale, dar a avut parte și de surprize din partea echipei. 

Mihai Morar împreună cu echipa Răi da Buni i-au pregătit acesteia un tort, dar și un candy bar de unde vedeta a putut să să guste cele mai dulci preparate. Toți cei prezenți i-au cântat artistei ”La mulți ani”, iar pe tot parcursul momentului a fost foarte emoționată.

Maria Buză poate fi urmărită în show-ul de la Antena 1, Asia Express, acolo unde face echipa cu buna sa prietenă, Lia Bugnar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro