Maria Cârneci, în doliu! Soțul artistei a murit

Maria Cârneci, în doliu! Soțul artistei a murit © Arhiva

Soțul Mariei Cârneci s-a stins din viață astăzi, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Artista este îngenuncheată de durere.

Soțul Mariei Cârneci a trecut la cele veșnice astăzi, după ce în urmă cu câteva luni a fost supus unei operații grele. În urma intervenției au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala.

Din păcate, astăzi a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii. 

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă.

"Cu soţul meu sunt împreună de 34 de ani. Poate că soţul meu m-a înşelat însă niciodată nu mi-am dat seama. (...) Acum sunt leşinată după nepoţica mea Rose Mari. Şi mereu mă dedic ei. Maică-sa nu prea îi dă voie să mănânce dulciuri, dar îi mai dau aşa pe ascuns şi mă dă de gol." declara Maria Cârneci la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro