Maria Cârneci, în lacrimi la tv. Artista a vorbit cu greu despre pierderea soțului: "A fost sufletul meu"

+3 click pentru
galerie

Maria Cârneci, în lacrimi la tv. Artista a vorbit cu greu despre pierderea soțului: "A fost sufletul meu" © captura video

Au trecut aproximativ trei luni de când Romulus Petrescu, soțul Mariei Cârneci, a trecut în neființă. Artista nu poate să treacă nici acum peste drama care i-a lovit familia și se gândește în fiecare secundă la bărbatul care i-a fost alături timp de 40 de ani.

Maria Cârneci a fost prezentă în platoul Star Matinal, acolo unde a vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața ei de când soțul s-a stins din viață. Îndrăgita artistă de muzică populară a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut o fotografie cu Romulus Petrescu. Solista spune că este foarte greu să își revină și momentan nimic nu îi poate alina suferința, ba chiar a decis să își întrerupă pentru o perioadă concertele și evenimentele.

Mai mult decât atât, Maria Cârneci a spus, cu ochii înlăcrimați, care au fost ultimele cuvinte ale soțului ei, înainte de a se stinge din viață pe un pat de spital, după luni întregi de suferință și dureri insuportabile. 

"Nu pot să spun cum e fără el că nu știu nici eu. E foarte greu că aproape 40 de ani să mergi cu cineva și nu întotdeauna pe roze, dintr-o dată nu mai e, e greu. Încerc de dragul nepoțelelor și de dragul lui să fac tot ce pot. Nu era un să intre în vorbă fără să fie bazat, era în banca lui, un om foarte documentat. Nu sunt în stare de muncă, am anulat tot, am venit că mă mai răcoresc, am să fac ceea ce îi plăcea lui cel mai mult. A dispărut o lume în care eu găseam liniște și echilibru. A murit lucid, privindu-ne pe mine și nora mea, am făcut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfină, dar avea dureri groaznice. Suntem neputincioși, te uiți și vrei să faci ceva, dar nu știi ce. E cea mai urâtă fază. L-a chemat pe Edi, i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un șoc, am intrat eu în rezervă, l-am ținut de mână și tot se văita și sufla greu. Mi-a spus că are o rugăminte la mine, mi-a zis să mă duc la el în dressing să îi scot costumul, cămașă albă cu palton. Eu știam ce vrea, dar îl întrebam ce să fac cu ele. Și-a dat seama că nu mai puteam să mă abțin să nu plâng.", a povestita Maria Cârneci, la Star Matinal. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro