Maria Constantin, la nuntă, ca acasă! Artista a renunțat la machiajul sofisticat și a făcut show printre invitați. FOTO

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin, la nuntă, ca acasă! Artista a renunțat la machiajul sofisticat și a făcut show printre invitați. FOTO © Instagram

Maria Constantin ține cu dinții de carieră și face tot posibilul să onoreze fiecare eveniment la care este invitată să cânte. Fosta soție a lui Marcel Toader și-a concentrat atenția pe carieră în ultima vreme și este hotărâtă să facă furori pe scenă.

Maria Constantin a participat la o nuntă în acest weekend, un eveniment organizat la cort, unde a trebuit să cânte. Dacă unele artiste aleg să poarte ținute care mai de care mai excentrice când se prezintă în fața oamenilor, ei bine Maria Constantin are stilul ei.

Vedeta alege să se afișeze la evenimente machiată foarte puțin, cu mascara și un ruj foarte natural, semn că este foarte încrezătoare și sigură pe ea, astfel că nu simte nevoia de artificii estetice atunci când cântă în fața fanilor.

"Foarte frumoasă. Elegantă și specială ca de fiecare dată! / Wow💥 / Cam tristă... / Îmi ești foarte dragă!😘🤗 / O țuiculiță🔥🔥🔥 / Frumoaso 💋💋💋 / Să ai grijă de tine!!! Nu mai este căldură de vară!😘😘😘 / Ce domnișoară frumoasă ești și ce voce frumoasă ai😘😘😘😘", au fost câteva dintre comentariile postate de fani.

Maria Constantin, fericită în brațele lui Dacian Varga

Maria Constantin se iubește în prezent cu fotbalistul Dacian Varga și au ales să își trăiască relația departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au plimbat toată vara, iar în luna august fotbalistul a dus-o pe blondină într-o vacanță de vis în Balcic. Chiar dacă mulţi nu prea le dădeau şanse, iată că cei doi au dovedit că atunci când este dragoste adevărată nimic altceva nu mai contează.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro