Maria Constantin, dezvăluiri despre al doilea copil, după despărțirea de Dacian Varga. "Mai este puţin"

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin, dezvăluiri despre al doilea copil, după despărțirea de Dacian Varga. "Mai este puţin" © Instagram

Maria Constantin este, din nou, o femeie singură și fără obligații! Interpreta de muzică populară i-a spus adio lui Dacian Varga, după doar un an de relație. 

Maria Constantin nu este la prima experiență amoroasă eșuată și, prin prisma experiențelor, a învățat să treacă mai ușor peste dezamăgiri. Artista de muzică populară privește încrezătoare către viitor și chiar a vorbit despre posibilitatea să mai facă și al doilea copil. Maria Constantin a făcut mărturisiri sincere la emisiunea "Răi da’ Buni", în care a vorbit despre dorința de a mai avea încă un copil. 

"Încă îmi doresc lucrul acesta pentru că mai este puţin şi împlinesc 33 de ani. Încă sunt tânără. Nu mai vreau să mă grăbesc în ce priveşte viaţa personală şi având în vedere antecedentele.", a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii "Răi da’ Buni". 

A anunțat în direct că este singură

Inițial privit ca o glumă, anunțul Mariei Constantin a luat pe toată lumea prin surprindere. Blondina a declarat, în direct, că este singură, în timpul emisiunii "Acces Direct", în timp ce era comentat un subiect cu Vulpița și Viorel. Totodată, Maria Constantin a spus, voalat ce-i drept, care au fost motivele pentru care a decis să se despartă de Dacian Varga. Solista spune că viața de artist nu se împacă foarte bine cu cea de familie. 

"Viaţa este, în general, tumultoasă. Probabil şi din pricina meseriei şi din cauza faptului că noi suntem numai pe drum plecaţi şi e greu să gaseşti pe cineva care să te înţeleagă.", a spus Maria Constantin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro