Maria Constantin a apărut așa la un eveniment și toți au rămas mască! Vedeta și-a schimbat look-ul complet. FOTO

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin a apărut așa la un eveniment și toți au rămas mască! Vedeta și-a schimbat look-ul complet. FOTO © Instagram

Maria Constantin ocupă un loc fruntaș în topul celor mai sexy interprete de muzică populară de la noi și reușește mereu să fie cu zâmbetul pe buze, la fiecare eveniment la care participă.

În ultima perioadă, vedeta a încercat mai multe stiluri, fără să renunțe însă la culoarea blond a părului, care a consacrat-o. Maria Constantin radiază de când și-a găsit fericirea pe plan personal și a reușit să ajungă și la o înțelegere cu fostul soț în privința fiului. Interpreta de muzică populară are concerte pe bandă rulantă și reușește să onoreze multe invitații, chiar dacă uneori se simte copleșită la finalul zilei.

Maria Constantin a participat aseară la un eveniment, acolo unde a susținut și un recital, prilej cu care a hotărât să încerce și altceva în privința look-ului. Astfel, blondina și-a îndreptat părul și a ales o nuanță de blond mai cenușiu, dar și un machiaj mai intens, care i-a scos în evidență ochii. 

S-a împăcat recent cu fostul soț

Maria Constantin și fostul ei soț, Ciprian Tapota, s-au certat ani de zile și chiar în urmă cu ceva timp vedeta a povestit că a fost protagonista unor episoade nefericite, chiar în fața copilului. Însă recent, lucrurile s-au schimbat radical între ei și au fost prezenți amândoi la ziua de naștere de fiului lor, care împlinit vârsta de zece ani.

Fostul soț al Mariei Constantin a publicat o fotografie în care apare alături de artistă, dar și de fiul lor, iar fanii au înroșit butonul de like și chiar au sperat ca acesta să fie primul pas spre mult-așteptata împăcare a celor doi. Maria Constantin și fostul soț nu au comentat până acum zvonurile potrivit cărora ar fi la un pas de împăcare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest