Maria Constantin, totul despre noua relaţie. ''Nu este simplu''

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin, totul despre noua relaţie. ''Nu este simplu'' © Instagram

Maria Constantin s-a despărţit de Dacian Varga, vestea luând pe toată lumea prin surprindere. Cei doi au fost împreună câteva luni bune, însă în cele din urmă au decis să o ia pe drumuri separate.

Relaţia dintre Maria Constantin şi Dacian Varga a fost extrem de discretă şi într-un fel la fel de discret s-a şi încheiat. Artista şi fostul fotbalist au fost împreună câteva luni bune, iar toată lumea credea că urmează nunta.

Ei bine, nu asta a fost să fie, pentru că Maria Constantin şi Dacian Varga şi-au spus adio. Acum, artista este pregătită pentru o nouă relaţie, iar în această dimineaţă a fost invitată la Star Matinal de Antena Stars, unde a vorbit despre noutăţile din viaţa sa personală.

Maria Constantin a precizat că atunci când va simţi că bărbatul întâlnit este alesul va face totul public, până atunci, însă, artista este decisă să nu-şi mai pună viaţa personală pe tavă, ci să se axeze doar pe carieră.

"Până în momentul în care ştiu că bărbatul care va apărea în viaţa mea şi când voi simţi că este momentul şi că am întâlnit persoana potrivită, o voi face publică (n.r. relaţia). Şi faptul că am trecut prin două divorţuri, te fac să nu mai fii atât de deschis faţă de relaţii. Eu având atâtea antecedente. Pentru o femeie este destul de dificil, pentru că nu am avut două divorţuri încheiate pe cale amiabilă. Nu este simplu. Eu am fost independentă la vârsta de 16 ani şi asta m-a ajutat foarte mult. Copilul meu mi-a dat acea forţă cu care trec peste orice. Faptul că viaţa mea personală nu a fost aşa roz şi că nu mi-am găsit perechea, asta e. Am fost executată public pentru că s-au spus multe neadevăruri, de asta m-am retras şi din televiziune. Şi m-am ocupat de cariera mea'', a spus Maria Constantin la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro