Tatăl Mariei Constantin a murit. Gestul emoţionant făcut de artistă în amintirea celui mai important bărbat din viaţa ei

+3 click pentru
galerie

Tatăl Mariei Constantin a murit. Gestul emoţionant făcut de artistă în amintirea celui mai important bărbat din viaţa ei © Instagram

Maria Constantin este o artistă veselă şi mereu dispusă să-i facă pe fani să se simtă bine. Dar chiar dacă zâmbetul ei ştie să ascundă durerea, Maria Constantin are un regret imens pe suflet, pe care încearcă să-l ţină doar pentru ea.

Maria Constantin regretă că nu a putut petrece mai mult timp alături de tatăl ei, care s-a stins brusc, în urmă cu patru ani. Părintele artistei a făcut infarct în luna decembrie 2015, iar moartea sa a provocat o mare durere în sufletul artistei. Anii au trecut, însă durerea din suflet nu s-a stins.

Ba din contră, s-a accentuat cu trecerea timpului. Şi pentru că dorul de tatăl său este foarte mare, Maria Constantin a decis să facă un gest emoţionant în amintirea părintelui ei, astfel că şi-a anunţat fanii că noul proiect pe care îl pune la cale îi este dedicat tatălui său.

În urmă cu câteva zile, Maria Constantin a anunţat pe reţelele sociale că în curând urmează să lanseze o nouă melodie pe care a realizat-o în memoria tatălui.

''10 Ianuarie vine în dar cu o nouă melodie făcută în memoria tatălui meu intitulată “Mândră Miresea”de pe noul album “Când e soră lângă frate”, a scris artista pe Instagram.

Tatăl şi fostul soţ al Mariei Constantin, acelaşi destin tragic

O coincidenţă stranie în viaţa Mariei Constantin îl reprezintă felul în care tatăl ei, dar şi fostul soţ, Marcel Toader, şi-au găsit sfârşitul. Amândoi şi-au pierdut viaţa în urma unui infarct, cauzat de problemele cu inima.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro