Maria Ghinea, în lacrimi! Surpriză neaşteptată pentru mama cântăreţei

+2 click pentru
galerie

Maria Ghinea, în lacrimi! Surpriză neaşteptată pentru mama cântăreţei © Captură video

A crescut într-o familie modestă, de la ţară, iar mama i-a fost scut împotriva durerilor prin care a trecut. Interpreta de muzică populară Maria Ghinea îşi iubeşte foarte mult mama, singura fiinţă pe care o mai are în viaţă, dar căreia a avut rareori ocazia să-i spună: „Mulţumesc!" Azi, interpreta, greu încercată de soartă, este la rândul ei mamă şi ştie ce înseamnă să te sacrifici pentru copiii tăi. Maria vrea să-i arate mamei, în faţa întregii ţări, cât de mult o iubeşte, aşa că a apelat la ajutorul nostru pentru a-i duce mamei sale un mesaj.

Să iertăm, când suntem îngenunchiaţi de suferinţă şi să-i zâmbim sorţii împovărate, numai o mamă ne poate învăţa cum. Ea ne mângâie sufletul, cu vorbe calde şi ne ajută să păşim cu încredere în viaţa plină de obstacole. Lacrima ei pică pentru noi, iar sufletul cărunt mai vrea să ne fi păvăză şi-acum. Zilele-i rămase, toate ni le-ar da, doar ea... mama. 

E vremea ei, iar astăzi îi arătăm cât de mult o preţuim. A cântat-o în cântecele sale, dar nu i-a spus niciodată, în faţa lumii întregi, cât de mult o iubeşte şi o preţuieşte. Mariei Ghinea doar ea, mama sa, i-a mai rămas alături, în această viaţă... Iar mama Ioana e o femeie simplă de la ţară, cu suflet luminos, care trăieşte într-o căsuţă cu multe amintiri. Maria a vrut să-i spună Mulţumesc, mamă! Aşa că, echipa "Acces Direct" a plecat la datorie. 

"Este cel mai sensibil sentiment pe care îl are un copil când i se vorbeşte despre cea care i-a dat viaţă. E cel mai sincer om de pe pământ. Poţi să îi spui: mamă, mă doare, mamă, nu mai pot, mamă, cum să fac... şi ea de fiecare dată are un răspuns. Ea mi-a spus: trebuie să lupţi, să faci orice, pentru că ai copii", a spus Maria Ghinea la Acces Direct. 

"Atunci când s-au întâmplat nenorocirile (n.r. când Maria a fost împuşcată în cap de soţ). A fost o neînţelegere cu al doilea bărbat, dacă Dumnezeu a fost cu binecuviinţă să o aducă în viaţă şi trăieşte. (...) În viaţa asta dumnezeu îţi dă multe şanse şi de zile bune şi de rele. Tot el te aşază cum trebuie să aşeze lucrurile. Era în postul Paştelui (n.r. când şi-a revenit Maria)", a povestit mama Mariei Ghinea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro