Maria Ghiorghiu a știut că Ileana Ciuculete va muri! Ce premoniție a făcut clarvăzătoarea, cu puțin timp înainte de tragedie

Maria Ghiorghiu a știut că Ileana Ciuculete va muri! Ce premoniție a făcut clarvăzătoarea, cu puțin timp înainte de tragedie © arhivă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Maria Ghiorghiu a prezis o mulțime de dezastre naturale, morți și tragedii, iar printre acestea se numără și decesul Ilenei Ciuculete. Celebra clarvăzătoare a avut o premoniție în anul 2017 în care i s-a arătat faptul că Ileana Ciuculete va muri în curând.

Moartea Ilenei Ciuculete a venit ca un fulger în showbizul românesc. Atât familia regretatei artiste, cât și fanii ei, au fost în stare de șoc. 

Cu toate acestea, a existat cineva care i-a prevăzut moartea: Maria Ghiorghiu. Celebra clarvăzătoare a avut o premoniție în care i s-a arătat faptul că Ileana Ciuculete va înceta din viață, lucru care s-a și întâmplat, din păcate. 

Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a descris cu lux de amănunte cum a prevăzut moartea Ilenei Ciuculete. Celebra clarvăzătoare a mai povestit că a discutat despre premoniția ei cu nimeni alta decât prietena ei bună, Camelia Mitoșeru. 

Maria Ghiorghiu a mărturisit că a văzut o femeie blondă, care era atrasă de o lumină albă.

"Am văzut în stânga mea, de parcă aş fi avut un ochi în locul urechii stângi, văd un cer de noapte albastră, iar pe cer s-a format un tunel de lumină albă strălucitoare. La gura tunelului de lumină albă strălucitoare, văd o femeie frumoasă şi tânără, cu părul blond ce părea strâns la spate sau tuns scurt, având un sacou negru şi cu pantaloni. Această frumoasă şi distinsă doamnă era foarte fericită, iar lumina albă şi rotundă ca la gura unui tunel în cerul nopţii albastre o atrăgea ca un magnet.

Şi chiar am vorbit aseară 13 martie, cu buna mea prietenă Camelia Mitoşeru. Încercam să îi explic ce am văzut. Iată că după câteva ore bune, tânăra din faţa luminii divine era chiar doamna Ileana Ciuculete. Am privit acum pozele ei şi-am regăsit-o în ceea ce mi s-a arătat cu o zi înainte", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei, la momentul respectiv. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro