Maria Ghiorghiu comunică cu Denisa Răducu, după ce artista a trecut în neființă: ”Era liniștită”

Maria Ghiorghiu comunică cu Denisa Răducu, după ce artista a trecut în neființă: ” Era liniștită” © arhiva

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea ce susține că a avut viziuni referitoare la dezastrul ce urma să se întâmple în Colectiv, nu prezice doar viitorul, ci comunică și cu cei trecuți în neființă. Aceasta susține ca a văzut-o pe Denisa Răducu.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvăzătoare care a prezis mai multe tragedii, susține că poate să reușească să vorbească și cu cei trecuți în neființă. Acesta afirmă a văzut-o pe Denisa Răducu, artista de manele ce s-a stins în urmă cu doi ani. 

„Eu o simpatizam foarte mult. O vedeam, parcă aveam un ochi în creștet. O vedeam sus în ceruri. Era fericită, era bucuroasă, nu era tristă. Era liniștită. Privea înspre pământ, nu a zis niciun mesaj. O vedeam fericită ca atunci când cântă, era liniștită”, a spus Maria Ghiorghiu, pentru toți cei o urmăresc pe blogul său. 

Printre alte persoane importante pe care clarvăzătoarea susține că le-a putut vedea s-au numărat și Stela Popescu, dar și cântăreața de muzică populară, Ileana Ciuculete. 

Maria Ghiorghiu, în doliu

Maria Ghiorghiu a trecut și trece în continuare prin momente foarte grele Celebra clarvăzătoare este în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață, în urma unei boli cu care se lupta de ani de zile.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro