Maria Ghiorghiu, profeție înspăimântătoare: ”Vor fi 28.109 morți”

Maria Ghiorghiu, profeție înspăimântătoare: ”Vor fi 28.109 morți” © arhiva

Maria Ghiorghiu, cea care a prevăzut incendiul din Colectiv, a făcut o profeție înspăimântătoare pe blogul său. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta, însă clarvăzătoare afirmă că trebuie să ne așteptăm la ceea ce e mai rău. 

Maria Ghiorghiu a făcut din nou o profeție șocantă pe blogul său personal. Clarvăzătoare prezice că se va întâmpla o mare tragedie, însă nu știe unde va avea loc aceasta și în ce fel. Ceea ce știe este numărul de morți în urma dezastrului de care spune că se va întâmpla în viitor. Este vorba despre 28,109 morți, un număr impresionant de mare.  

„În această dimineață în zori de zi, mă trezește un glas care spune ceva cutremurător. Vedeam în fața ochilor închiși, un ziar format mare, un ziar pe a cărei primă pagină sus era un titlu scris pe vreo 4 rânduri, cu litere mari și cu negru îngroșat. Nu înțelegeam ce scrie, dar am văzut numărul 28.109 . Apoi, aud glas care-mi spune așa: „Au murit 28.109”.

Dragii mei, se va întâmpla o uriașă tragedie. Unde anume și în ce context? Nu știu a vă spune. Dar vom auzi de această cifră, cu 28.109 morți. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului ca să ne apere pe noi toți și să ne apere de tot răul și de toată suferința.

Ce Dezastru va fi, ce cataclism va fi, eu nu știu a vă spune; nu mi s-a descoperit. Dar va fi cumplit. Numai Bunul Dumnezeune mai poate salva (pe noi ca oameni ai acestei planete) de la o astfel de tragedie cumplită, de la un astfel de cataclism”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu, în doliu

Maria Ghiorghiu a trecut și trece în continuare prin momente foarte grele Celebra clarvăzătoare este în doliu, după ce fratele ei s-a stins din viață, în urma unei boli cu care se lupta de ani de zile.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro