Maria Ghiorghiu, premoniție despre moartea unei vedete de la noi: "A avut o viață tumultoasă"

Maria Ghiorghiu, premoniție despre moartea unei vedete de la noi: "A avut o viață tumultoasă" © Facebook

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv, a făcut o premoniție cutremurătoare. Aceasta vorbește despre o vedetă de la noi care s-ar afla în pericol. Fără să dea nume, Maria Ghiorghiu a vorbit despre ceea ce a văzut. 

Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul ei despre o vedetă de la noi care are copii, dar mai multe detali nu a vrut să ofere. Clarvăzătoarea spune că nu vrea să dezvăluie nici măcar o literă din numele vedetei, dat fiind faptul că într-o oarecare măsura i-a prevăzut moartea și speră ca premoniția ei să nu devină realitate.

"În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani.
Glasul întreba așa: "(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă..."
Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu. 

Maria Ghiorghiu le-a scris celor care îi urmăresc activitateape blog sau pe rețelele de socializare că se va ruga pentru această vedetă. A mai dezvăluit un detaliu: faptul că persoana respectivă ar fi avut o viață tumultoasă. 

"Pot să vă spun doar că mă voi ruga pentru ca această tânără doamnă ce a avut o viață tumultoasă, să fie sănătoasă și să-și poată crește copilașii", a scris Maria Ghiorghiu.

Vă reamintim că Maria Ghiorghiu este o cunoscută clarvăzătoare de la noi. Aceasta a susținut că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar și alte situații care au avut loc în România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro