Maria Ghiorghiu, premoniție despre moartea unei vedete de la noi: "A avut o viață tumultoasă"

Maria Ghiorghiu, premoniție despre moartea unei vedete de la noi: "A avut o viață tumultoasă" © Facebook

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv, a făcut o premoniție cutremurătoare. Aceasta vorbește despre o vedetă de la noi care s-ar afla în pericol. Fără să dea nume, Maria Ghiorghiu a vorbit despre ceea ce a văzut. 

Maria Ghiorghiu a povestit pe blogul ei despre o vedetă de la noi care are copii, dar mai multe detali nu a vrut să ofere. Clarvăzătoarea spune că nu vrea să dezvăluie nici măcar o literă din numele vedetei, dat fiind faptul că într-o oarecare măsura i-a prevăzut moartea și speră ca premoniția ei să nu devină realitate.

"În această dimineată, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare trist despre o vedetă Tv trecută de 40 de ani.
Glasul întreba așa: "(numele vedetei) apoi: va mai naște un băiat? Dar un alt glas continua: (numele vedetei) a fost găsită moartă..."
Prieteni dragi, nu voi scrie nicio literă și nici nu o să vă dau niciun indiciu. 

Maria Ghiorghiu le-a scris celor care îi urmăresc activitateape blog sau pe rețelele de socializare că se va ruga pentru această vedetă. A mai dezvăluit un detaliu: faptul că persoana respectivă ar fi avut o viață tumultoasă. 

"Pot să vă spun doar că mă voi ruga pentru ca această tânără doamnă ce a avut o viață tumultoasă, să fie sănătoasă și să-și poată crește copilașii", a scris Maria Ghiorghiu.

Vă reamintim că Maria Ghiorghiu este o cunoscută clarvăzătoare de la noi. Aceasta a susținut că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar și alte situații care au avut loc în România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro