Maria Ilioiu, totul despre suferința Denisei, după ce aceasta a reușit să-i ispitească iubitul: „Nu poți să te superi pe mine” VIDEO

+3 click pentru
galerie

Maria Ilioiu, totul despre suferința Denisei, după ce aceasta a reușit să-i ispitească iubitul: „Nu poți să te superi pe mine” VIDEO © captură video

Adrian, cel care îi jura iubire veșniră Denisei, iubita lui, a căzut primul în ispită! Frumoasa Maria Ilioiu a reușit să-l vrăjească după numai 5 ore de la plecarea iubitei sale, iar suferința fetei care a crezut în el a fost uriașă. 

Maria Ilioiu a vorbit azi la „Răi da Buni” despre tot ceea ce a simțit atunci când Adrian, cel care a venit pe insulă cu o relație de 5 ani, s-a îndrăgostit de ea și a sărutat-o. Ispita Maria Ilioiu susține că nu se simte vinovată pentru cele întâmplate, căci femeile care vin la „Insula Iubirii” vor să-și supună bărbații unui test, iar focoasele ispite sunt acolo pentru a le ajuta. 

„Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații. Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut...bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații. Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit. 
El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc”
a povestit Maria Ilioiu, la „Răi da Buni”. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro