Mario Fresh, schimbare drastică după Asia Express: "Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte tare"

+3 click pentru
galerie

Mario Fresh, schimbare drastică după Asia Express: "Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte tare" © Instagram

Mario Fresh, tu eşti? Artistul a trecut printr-o transformare majoră din punct de vedere fizic, de când s-a întors de la Asia Express. Nu o să-ţi vină să crezi ce greutate a luat în plus!

Asia Express a fost o experienţă unică pentru concurenţi. Înarmaţi cu entuziasm şi însetaţi de aventură, echipele au pornit în goană către cel mai palpitant show de televiziune. Vedetele au trecut în doar câteva clipe de la agonie la extaz şi au fost puşi în situaţii inedite, în urma cărora au trecut prin diverse schimbări, atât din punct de vedere psihic, cât şi fizic.

Întors de ceva timp de la Asia Express, Mario Fresh a recunoscut că a pus câteva kilograme bune în plus. Potrivit spuselor sale, artistul a luat în greutate destul de mult, deoarece s-a pus serios pe mâncat, după ce i-a simţit extrem de tare lipsa în cadrul show-ului.

Dacă v-am făcut deja curioşi, ei bine, Mario Fresh s-a îngrăşat aproximativ 12 kilograme. Cu toate astea, nu este un motiv de îngrijorare pentru iubitul Alexiei Eram, deoarece a reînceput să meargă la sală şi să îşi continuie excerciţiile fizice.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva”, a povestit Mario Fresh pentru Click!.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro