Primele rezultate de la IML. Mario Iorgulescu, băut şi drogat în momentul accidentului

Primele rezultate de la IML. Mario Iorgulescu, băut şi drogat în momentul accidentului © arhivă

Joi, la câteva zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, au apărut şi primele rezultate de la Institutul Naţional de Medicină Legală în cazul acestuia.

Informaţie de ultimă oră în cazul accidentului mortal provocat de Mario Iorgulescu, fiul şefului LPF, Gino Iorgulescu. Au ieşit rezultatele analizelor de la Institutul de Medicină Legală, iar potrivit unor surse citate de Antena3, Mario Iorgulescu a consumat cocaină înainte de producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 25 de ani, tată a doi copii. 

Rezultatele oficiale vor fi făcute publice de reprezentanţii Institutului de Medicină Legală. 

De asemenea, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare. Astfel, în momentul accidentului, nu este exclus ca fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal să fi avut în jur de 2,20 g/l alcool pur în sânge. 

Duminică, 8 septembrie, în zona Chitila din Capitală, Mario Iorgulescu a provocat un accident cumplit. Fiul şefului LPF circula cu o viteză amețitoare, de aproape 240 km/h, cu bolidul de lux primit cadou în urmă cu trei zile, de la tatăl său. Mai mult, cercetările de la fața locului au stabilit că nu a existat nicio urmă de frânare.

Autoturismul condus de fiul şefului LFP, Gino Iorgulescu, s-a izbit din plin de mașina unui tânăr de 24 de ani, tată a doi copii. Dani Vicol murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a ajuns în spital. Starea lui s-a agravat, potrivit medicilor. 

Unchiul tânărului ucis susţine că a fost contactat din partea fratelui lui Gino Iorgulescu, care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. Însă, cei doi nu au vorbit despre implicațiile materiale, deşi Gino Iorgulescu şi soţia sa au transmis un comunicat de presă în care îşi luau angajamentul să aibă grijă de copiii rămaşi orfani de tată.

"Nu ne-au oferit nimic, ne-au spsu doar că sunt alături de noi și că își oferă sprijinul, probabil și financiar. Noi am spus că nu avem nevoie de nimic în momentele astea. Vrem doar ca legea să fie respectată să își facă datoria organele competente și cine este vinovat să plătească, doar nepotul nostru a plătit. Suntem dărâmați, niște oameni terminați, nu ne stă mintea la altceva. În discuție nu s-a pus problema de bani. Nu vrem decât să ne plângem copilul.", a declarat unchiul tânărului ucis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro