Părinții tatălui ucis acuză familia Iorgulescu! "Să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false"

Părinții tatălui ucis acuză familia Iorgulescu! "Să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false" © captura video

Unul, la spital, altul... în sicriu! Au trecut trei zile de la accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Accident care l-a băgat pe un tânăr tătic a doi copii, în pământ, în timp ce Mario a ajuns pe un pat de spital. Celebrul său tată, Gino Iorgulescu pare extrem de afectat de cele întâmplate. Gino Iorgulescu şi-a exprimat durerea şi pentru familia pe care fiul său a îndoliat-o.

"Am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu, că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", se arată în comunicatul trimis astăzi de Gino Iorgulescu

Doar că părinţii lui Dani, tânărul tătic de doar 24 de ani, care şi-a pierdut viaţa din cauza cursei nebune a lui Mario Iorgulescu susţin cu totul altceva.

Nu vor să audă de bani

"Nu a venit absolut nimeni să ne întrebe absolut nimic.E al 5-lea comunicat în care spune acelaşi lucru şi nu a venit absolut nimeni. L-aş ruga să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false. Noi nu am primit niciun ban, noi n-am primit niciun telefon, noi nu am primit absolut nimic din partea lor. Oare părinţii ăia nu se gândesc că noi suntem foarte... ne doare foarte tare că ne-a murit un copil care avea doi copii şi ne-au rămas nepoţii singuri?!", a declarat tatăl tânărului mort. 

Pe de altă parte, unchiul tânărului ucis spune că a fost contactat din partea fratelui lui Gino Iorgulescu, care și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. Cei doi nu au vorbit despre implicațiile materiale pe care le-ar putea avea această tragedie. 

"Nu ne-au oferit nimic, ne-au spsu doar că sunt alături de noi și că își oferă sprijinul, probabil și financiar. Noi am spus că nu avem nevoie de nimic în momentele astea. Vrem doar ca legea să fie respectată să își facă datoria organele competente și cine este vinovat să plătească, doar nepotul nostru a plătit. Suntem dărâmați, niște oameni terminați, nu ne stă mintea la altceva. În discuție nu s-a pus problema de bani. Nu vrem decât să ne plângem copilul.", a declarat unchiul tânărului ucis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro