Alex Faur nu a vrut să-şi deranjeze prietenii cu boala sa. Mario Iorgulescu este devastat. "Poate am fi putut face ceva"

+2 click pentru
galerie

Alex Faur nu a vrut să-şi deranjeze prietenii cu boala sa. Mario Iorgulescu este devastat. "Poate am fi putut face ceva" © Foto: Instagram

Dispariţia lui Alex Faur dintre noi a lăsat un gol imens în inimile celor care îl cunoşteau. Alex Faur era un bărbat iubit, apreciat, iar toţi cei care l-au cunoscut au doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Dintre cei care i-au fost buni prieteni se numără şi Mario Iorgulescu. Acesta a vorbit la "Star Matinal" de la Antena Stars despre durerea pierderii bunului său prieten şi spune că regretă că nu s-a aflat mai devreme pentru că în acest fel poate Alex Faur mai avea o şansă.

"Nu ştia nimeni de problema lui. A ţinut informţia pentru el, dar poate am fi putut face ceva dacă ştiam mai devreme. De două trei săptămâni am aflat. El zicea că vrea să plece pe picioare de acolo. Era foarte pozitiv. El răspundea la mesaje, oamenii nu credeau că este într-o stare atât de gravă. Am avut pe cineva care mergea foarte des la el. Mereu ne spunea că vrea să înceapă o viaţă nouă. A fost un om foarte vesel şi încerca să binedispună pe cei din jurul lui. Nu ştiu dacă a avut vreun regret, dar ştiu că a avut prbleme după ce şi-a pierdut mama. Alex şi-a ţinut capul sus", a spus Mario Iorgulescu la "Star Matinal" de la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro