Marele secret al familiei Iorgulescu s-a aflat! Ce nu ştia nimeni despre Mario, fiul şefului LPF

Marele secret al familiei Iorgulescu s-a aflat! Ce nu ştia nimeni despre Mario, fiul şefului LPF © arhivă

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, a scos la iveală secrete şi detalii nebănuite din viaţa de familie. La scurt timp după ce s-a aflat că Mario Iorgulescu a avut o relaţie cu Daniela Crudu, a apărut o altă informaţie bombă!

Secretele familiei Iorgulescu. Ce nu ştia nimeni până acum despre Mario Iorgulescu este că acesta are un frate vitreg! Este vorba de un tânăr rezultat dintr-o relaţia anterioară a tatălui său, fostul mare fotbalist Gino Iorgulescu. 

Mario Iorgulescu nu este singurul copil al şefului Ligii Profesioniste de Fotbal. Gino Iorgulescu mai are un băiat, pe Alexandru Antonio, care în prezent are 33 de ani. Acesta s-a născut în urma poveştii de iubire dintre Gino Iorgulescu şi Aurora Afodorci, o fostă balerină de la Teatrul Tănase. Aurora Afodori este stabilită de multă vreme în Italia. 

Potrivit informaţiilor apărute în presă, Aurora Afodorci şi Gino Iorgulescu au avut o relaţie în urmă cu mai bine de trei decenii. Aurora a rămas însărcinată şi a plecat în Italia. Femeia a păstrat sarcina departe de urechile fostului iubit, iar în octombrie 1986 a născut un copil căruia i-a dat numele de Alexandru Antonio. Gino Iorgulescu a aflat de băiat după cinci ani şi a căutat-o.

În 1994, Aurora Afodorci şi Alexandru Antonio au venit în România şi au petrecut vara la vila din Snagov a lui Gino Iorgulescu. După efectuarea unui test de paternitate, Gino Iorgulescu şi Aurora decid să se căsătorească. Însă, povestea lor a continuat altfel.

Aurora Afodorci a plecat în Italia pentru o scurtă perioadă, timp în care Gino a cunoscut-o pe femeia alături de care îşi trăieşte viaţa şi acum. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro