Mario Iorgulescu, lovitură de pe patul de spital! Iubita tânărului mort în accident iese la atac

Mario Iorgulescu, lovitură de pe patul de spital! Iubita tânărului mort în accident iese la atac © Arhivă

Deși încă se află în spital, Mario Iorgulescu continuă să primească lovitură după lovitură. Se pare că rudele lui Dani Vicol, tânărul pe care l-a ucis în accidentul din luna septembrie, nu sunt pregătite să îngroape securea războiului. Mai mult, fosta iubită a tânărului decedat întoarce toate tunurile asupra fiului președintelui LPF.

Patricia, iubita lui Dani Vicol și tânăra care i-a adus pe lume un fiu, în luna mai, a depus o plângere penală pe numele lui Mario Iorgulescu. Conform wowbiz.ro, plângerea penală precizează faptul că fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat de omor. Mai mult, aceasta va fi urmată și de o plângere civilă pentru daune.

Plângere penală pentru Mario Iorgulescu

„Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia”, începe documentul.

În documentul oficial, se arată că Patricia consideră faptul că Mario Iorgulescu „a folosit autoturismul ca pe o armă”, cu rezultatul fiind unul cunoscut. Susține că vrea să achite toate cheltuielile necesare expertizelor folosite în soluționarea dosarului, semn că tânăra caută cu disperare o concluzie la această tragedie.

„Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, se arată în continuarea plângerii penale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro