Scandal uriaş în cazul lui Mario Iorgulescu. Cererea neaşteptată a avocaţilor familiei preşedintelui LPF

Scandal uriaş în cazul lui Mario Iorgulescu. Cererea neaşteptată a avocaţilor familiei preşedintelui LPF © arhivă

În timp ce Mario Iorgulescu se recuperează într-un spital din Milano de pe urma accidentului cumplit provocat pe Şoseaua Chitilei, avocaţii familiei sale au făcut procurorilor de caz o cerere surprinzătoare. 

Scandal de proporţii în cazul lui Mario Iorgulescu. Avocaţii familiei preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal le cer procurorilor tăcere deplină! Solicitarea vine după ce mai multe informaţii din dosar ajunse în presă au stârnit revoltă şi se îndreaptă direct către procurorul de caz. 

Atât rudele, cât şi avocatul lui Mario Iorgulescu se arată deranjaţi de informaţiile apărute în presă despre tânăr, încă de la producerea accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dani Vicol, tată a doi copii şi până la ultimele detalii din dosar.

Solicitarea şoc a familiei Iorgulescu

Astfel, familia, prin intermediul apărătorilor legali, a interzis procurorului de caz să furnizeze presei informaţii. Mario Iorgulescu nu a fost încă audiat, deşi surse din anchetă citate de Antena3 spun că fiul preşedintelui LPF se simte mai bine şi poate comunica. 

De asemenea, nu se exclude varianta ca Mario Iorgulescu să dea declaraţii în faţa oamenilor legii, în România. 

Vă reamintim că Mario Iorgulescu a provocat un accident cumplit în Capitală, în luna septembrie a acestui an. Atunci, Dani Vicol a murit pe loc, lăsând în urmă doi copii. În urma verificărilor, s-a stabilit că fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal era sub influenţa drogurilor şi a băuturilor alcoolice. De asemenea, viteza cu care conducea era cu mult peste limită.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro