Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Medicii, nevoiți să-l conecteze la aparate pentru dializă, după ce rinichii lui au cedat

Starea lui Mario Iorgulescu s-a agravat. Medicii, nevoiți să-l conecteze la aparate pentru dializă, după ce rinichii lui au cedat © Facebook

Vești noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Situația fiului lui Gino Iorgulescu este destul de gravă și pare că starea sa s-a agravat în doar în câteva ore.

Mario Iorgulescu, conectat la aparate pentru dializă

Situația s-a agravat în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Rinichii lui Mario Iorgulescu nu mai funcționează cum trebuie, iar medicii de la Spitalul Elias au decis că trebuie să fie conectat la aparate, pentru ca rinichii lui să poată fi ajutați în mod artificial, potrivit Antena 3. Rinichii lui Mario Iorgulescu au încetat să mai lupte, iar cadrele medicale au decis că este nevoie de dializă pentru ca tânărul să fie ținut în viață. În plus, se pare că starea lui de sănătate este una delicată.

Mario Iorgulescu este internat de o săptămână

Mario Iorgulescu se află internat la Spitalul Elias din Capitală de o săptămână, în urma unui accident grav pe care l-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminica trecută, pe șoseaua Chitilei. Potrivit datelor medicale, Mario Iorgulescu se afla băut și drogat la volan, mașina sa rulând cu o viteză cu mult peste limita legală. La un moment dat, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina sa a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.

Mario Iorgulescu ar fi fost internat la dezintoxicare, înainte de a provoca accidentul

Mario Iorgulescu ar fi fost internat într-un centru de dezintoxicare și, drept recompensă că a acceptat să primească tratament, tatăl său, Gino Iorgulescu, l-ar fi recompensat chiar cu bolidul de lux la volanul căruia se afla în noaptea fatidică.


facebook whatsapp twitter pinterest