Mărturii incredibile! Dragoș Dolănescu, sechestrat în Venezuela. "Am intrat într-o maşină mare"

Mărturii incredibile! Dragoș Dolănescu, sechestrat în Venezuela. "Am intrat într-o maşină mare" © Arhiva

Fiul regretatului Ion Dolănescu povesteşte şi cum a fost sechestrat de Poliţie pe aeroportul din capitala Venezuelei. Dragoș Dolănescu a trăit o sperietură pe cinste și chiar s-a temut pentru viața lui.

Dragoș Dolănescu este deputat în Parlamentul din Costa Rica de câțiva ani și a povestit la Agenția Vip un incident mai puțin plăcut din viața lui. Fiul regretatului Ion Dolănescu povestește că a fost reținut pe aeroport de polițiștii din Venezuela. Într-un final, cu intervenții de la cel mai înalt nivel a fost eliberat, însă s-a speriat teribil. Dragoș Dolănescu a povestit, pe larg, acest incident, în direct. 

"Am zburat la Caracas, în Caracas m-au reţinut în jur de o oră în aeroport, după aceea au reuşit cei de la opoziţie să mă scoată. pentru că ei deja de mai multe ori au deportat alţi parlamentari care s-au dus să ţină piept opoziţiei.   Ne-am dus chiar în Parlament, acolo i se spune Palatul Federal şi am dat interviuri, am vorbit chiar în Parlament. Eu personal am cerut libertate deplină.  Când am ieşit de la aeroport aşteptau cei de la opozitie, am intrat într-o maşină mare. Două în faţă, două în spate la maximă viteză să mă ducă la hotel. La hotel era plin de bodyguarzii de la opoziţie şi în faţa hotelului erau militari de la Maduro cu rachete militare.", a declarat Dragoș Dolănescu, la Agenția Vip.

Vine în țară pentru parastasele tatălui

În fiecare an, Dragoș Dolănescu, unul dintre fii regretatului Ion Dolănescu vine în România pentru a organiza parastasul pentru tatăl său. După ce a murit artistul, Ionuț și Dragoș Dolănescu au început să se certe pe averea lăsată de artist și în fiecare an pregătesc parastase diferite, fiind o adevărată "competiție" între ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro