Matteo, imagine la doar câteva zile de când e tată. Cum se simte în rolul de părinte

+3 click pentru
galerie

Matteo, imagine la doar câteva zile de când e tată. Cum se simte în rolul de părinte © arhiva

Matteo a devenit tată în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Cântărețul a public recent o altă imagine ce îl surprinde alături de cea mică. 

Iubita lui Matteo a născut în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci ea împreună cu artistul au parte de cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi sunt în al nouălea cer și abia dacă se pot dezlipi de minunea lor. 

Cântărețul a făcut marele anunț că este tătic, iar atunci a primit din partea apropiaților foarte multe mesaje de felicitare atât pentru cea mică, cât și pentru ei, părinții. Artistul se simte cu totul împlinit și recent a mai postat o imagine împreună cu el și cea mică. 

Fotografia publicată astăzi de Matteo îl surprinde pe aceasta alături de fetița lui, Mia. Tânărul a scris în dreptul fotografiei un mesaj simplu, dar care totodată arată cum se simte în rolul de părinte: ”Tătic mândru”, a menționat acesta în dreptul imaginii.

Matteo și iubita lui și-au dorit foarte mult un copil și din timp i-au pregătit camera, fără să știe dacă vor fi sau nu părinți. Partenera artistului i-a trimis acestuia o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp, iar atunci când a văzut imaginea a rămas fără cuvinte.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", povestea Matteo.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro