EXCLUSIV / A spus că-și deschide o clinică, acum uimește din nou! Ce vrea Matteo Politi să facă, pentru copiii cu dizabilități

+3 click pentru
galerie

EXCLUSIV / A spus că-și deschide o clinică, acum uimește din nou! Ce vrea Matteo Politi să facă, pentru copiii cu dizabilități © Spynews.ro

Controversatul italian Matteo Politi nu stă deloc „pe tușă” și știe ce să facă, pentru a impresiona românii. După ce a declarat că vrea să-și deschidă o clinică în cadrul căreia să ajute oamenii fără posibilități financiare, oferindu-le tratamente la preț redus sau chiar gratuite, acum, Matteo Politi a pregătit un nou proiect. 

Matteo Politi se reprofilează! Fie că este vorba de medicină, de deschiderea de proiecte sau de uimirea tuturor, italianul îi dă gata pe români! Așa se face că nu este de mirare că Matteo Politi s-a pregătit foarte mult pentru următoarea „lovitură” pe care vrea să o dea. 

Contactat de reporterii spynews.ro, italianul a declarat că se apucă de muzică! Stați așa, că nu este vorba de nicio glumă, ci explicit de faptul că Matteo Politi vrea să scoată o melodie pe piața muzicală din România, cu scop caritabil. Mai exact, acesta s-a apucat deja să înregistreze piesa și ne-a mărturisit, în exclusivitate că un celebru artist de la noi se va ocupa de toate cele necesare pentru lansarea hit-ului. Mai mult, Matteo Politi ne-a povestit că banii ce se vor strânge în urma lansării melodiei vor fi toți donați copiilor cu dizabilități, care au nevoie de finanțe pentru a acoperi tratamente costisitoare. Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, avem și fotografia care dovedește că Matteo Politi muncește din greu într-un studio, pentru noul lui vis. 

”Nimeni nu m-a crezut, dar eu vreau să fac numai fapte bune. Este o surpriză pentru toată lumea, un mare artist român mă va ajuta să scot pe piață o super melodie. Eu am fost o bună perioadă DJ și știu ce presupune muzica, așa că am un background impresionant în acest domeniu. Lucrez deja în studio și pregătesc totul, ca să iasă așa cum îmi doresc. Banii pe care îi voi strânge în urma lansării melodiei mele îi voi dona copiilor cu dizabilități, care chiar au nevoie de ei pentru a face tratamente” a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru spynews.ro. 

Matteo Politi, „dosar” impresionant în România

Matteo Politi este personajul italian care a stârnit numeroase controverse, de la descoperirea faptului că lucra într-un spital. După 3 luni petrecute în spatele gratiilor, Matteo Politi s-a gândit cum să facă pentru a le câștiga simpatia românilor și a demarat mai multe proiecte, prin intermediul cărora are ca scop ajutarea oamenilor care nu beneficiază de resurse financiare pentru a se ocupa de sănătatea lor. Mai mult, Matteo Politi a depus mai multe acte pentru a putea fi numit, pe drept, medic și pentru a putea profesa în România. Iată că până va ajunge să facă acest lucru, Politi nu se dezice de alte activități, după cum ne-a și declarat, în exclusivitate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest