Matteo, viață de tătic. Cum are grijă cântărețul ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. ”O reală binecuvântare”

+3 click pentru
galerie

Matteo, viață de tătic. Cum are grijă cântărețul ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. ”O reală binecuvântare” © instagram

Matteo a devenit tătic în urmă cu o lună de zile, iar de atunci viața lui s-a schimbat complet. Artistul a devenit cel mai responasabil bărbat și nu dorește să-i lipsească nimic micuței sale. 

Viața lui Matteo s-a schimbat complet în ultima luna. Tânărul artist a devenit tătic pentru prima oară, iar acum trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Cântărețul își dedică foarte mult timp familiei și vrea ca celei mici să nu-i lipsească nimic. 

Matteo postează mai tot timpul imagini cu el și iubita lui, dar și cu cea mică, semn că este tare mândru de noul rol. În ultima postare publicată pe pagina lui de Instagram, Matteo apare lângă pătuțul celei mici și pregătește totul ca ea să aibe parte de un somn cât mai liniștitor. 

”Mă asiguram că Mia va avea cel mai liniștit și confortabil somn.👶 Imi imaginam ca viața cu un bebe va fi minunată, dar este o reală binecuvântare.”, a scris cântărețul în dreptul imaginii. 

Cum a aflat că o să fie tată

Matteo și iubita lui și-au dorit foarte mult un copil și din timp i-au pregătit camera, fără să știe dacă vor fi sau nu părinți. Partenera artistului i-a trimis acestuia o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp, iar atunci când a văzut imaginea a rămas fără cuvinte.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", povestea Matteo în urmă cu ceva timp. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro