Gestul pe care l-a făcut Matteo după ce s-a născut fetița lui. Cântărețul a devenit tată în urmă cu 4 zile

+3 click pentru
galerie

Gestul pe care l-a făcut Matteo după ce s-a născut fetița lui. Cântărețul a devenit tată în urmă cu 4 zile © arhiva

Matteo a devenit tată în urmă cu patru zile, iar de atunci are partea de cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Tânărul a fost tot timpul alături de iubita sa.

În urmă cu patru zile Matteo a devenit pentru prima oară, iar artistul nu mai poate de fericire. A așteptat de mult timp să-și strângă copilul în brațe, iar 2020 i-a îndeplinit dorința cea mare. Anunțul că a devenit părinte a fost făcut chiar de el în mediul online acolo unde în doar câteva clipe a primit zeci de mesaje de felicitare la prima fotografie cu fiica sa. 

Cântărețul mărturisește că a fost tot timpul alături de Elena, iubita sa, iar în momentul în care micuța lor a venit pe lume, artistul a fost cel care a văzut tot momentul nașterii. Imediat după ce aceasta a fost născută, Matteo susține că avea la ochi lacrimi de fericire pentru bucuria trăită în viața lui. 

Cum a aflat că o să fie tată

Matteo și iubita lui și-au dorit foarte mult un copil și din timp i-au pregătit camera, fără să știe dacă vor fi sau nu părinți. Partenera artistului i-a trimis acestuia o fotografie cu testul de sarcină pe Whatsapp, iar atunci când a văzut imaginea a rămas fără cuvinte.

"Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi... Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască", povestea Matteo.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro