Mătuşa artistului acuzat de abuz de către Anamaria Preda, declaraţie halucinantă. "Eu cred că a fost de comun acord"

Mătuşa artistului acuzat de abuz de către Anamaria Preda, declaraţie halucinantă. "Eu cred că a fost de comun acord" © Captură

După ce Anamaria Rosa Preda, fiica lui Aurelian Preda, a povestit la Acces Direct despre situaţia dramatică prin care a trecut, după ce ar fi fost abuzată de cel care trebuia să-i fie ca un tată, mătuşa artistului a decis să-şi spună părerea cu privire la această situaţie.

Astfel, mătuşa artistului acuzat spune că nu exclude cele întâmplate, însă, dacă chiar s-a întâmplat aşa cum a povestit Anamaria Preda, situaţia nu ar fi fost posibilă fără acordul fetei. De asemenea, mătuşa artistului crede că adolescenta nu a pornit acest scandal de capul ei, ci că în spatele său ar mai fi anumite persoane.

"Nu pot să spun categoric că nu îl văd în stare, ca orice om, eu ştiu, cedează, la un moment dat poate să aibă nişte sentimente. Nu este exclus şi dacă s-a întâmplat ceva între ei, eu zic că a fost de comun acord. În spatele acestui scandal nu este Anamaria singură, poate este influenţată de mama ei, de naşa ei, de cei din Italia. El dacă acceptă o asemenea situaţie, înseamnă că se consideră vinovat. Eu i-am spus, intră şi spuneţi punctul de vedere, dacă nu intri înseamnă că ascunzi ceva. Nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva, că am văzut cât de mult se ocupa de ea. Eu nu am văzut nicio apropiere intimă, dar nu pot să garantez că nu este adevărat, în viaţă totul este poisbil", a spus mătuşa artistului la Acces Direct.

În plus, mătuşa cântăreţului a povestit despre relaţia pe care Anamaria Preda o avea cu familia artistului, despre care spune că a fost un copil iubit şi respectat de toţi membrii acesteia.

"O cunosc foarte bine pe Ana, când am auzit de situaţia aceasta am rămas uimită, pentru că Ana a fost crescută de mama lui. Era ca şi copilul lor. Mama lui a zis că nu se aştepta la Ana să facă aşa ceva. Aproape că o iubea mai mult ca pe nepoatele ei. Nepotul meu îmi este drag, îmi place că şi-a ales acest job, îl cunosc de mic, îl ştiu credincios, adesea îi spuneam că este nepotul meu preferat", a spus mătuşa artistului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro