Maximilian Toader, declaraţii la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader: ,,Nu-l visez, dar l-am simţit aproape''

+3 click pentru
galerie

Maximilian Toader, declaraţii la parastasul de 40 de zile al lui Marcel Toader: ,,Nu-l visez,dar l-am simţit aproape'' © arhiva

Maximilian Toader trece prin momente grele după moartea tatălui său, Marcel Toader. Ieri, tânărul a organizat parastasul de 40 de zile al părintelui său, iar acesta a oferit câteva declaraţii emoţionante pentru Antena Stars.

Tânărul trece prin cele mai grele momente de când părintele lui s-a stins din viaţă fulgerător. Cu greu a organizat ieri, parastasul de 40 de zile de la trecea în nefiinţă a lui Marcel Toader. 

Maximilian mărturieşte că până acum nu şi-a visat tatăl, dar il simte că îi e alături oriunde merge: ,,A fost cea mai grea lună din viaţa mea, o luna în care n-am putut să dorm, o lună in care mi s-a răstălmăcit viaţa, dar o lună care m-a şi întărit din punct de vedere emoţional.''... De visat nu l-am visat, l-au visat foarte mulţi prieteni, mi-au dat mesaje şi mi-au spus. Eu sunt puţin acum gelos că nu-l visez, dar l-am simţit aproape de mine: şi acasă, şi-n maşină, şi în locori unde am fost cu el. Îl simt foarte aproape, mereu m-a ajutat şi mă ajută şi acum.''  

A renunţat la ideea de petrecere

,,Noi în primă instanţă am vrut să facem o petrecere exact cum i-ar fi plăcut lui, pentru că era un om căruia îi plăcea viaţa şi voiam să facem o petrecere exact cum îi plăcea lui, dar m-am gândit să facem un lucru religios în primă instanţă şi dacă e, ne adunam noi dupa aceea, pentru că nu vreau să agit lumea, nici să ma judece alte persoane'', a spus Maximilian pentru Antena Stars.

Marcel Toader era un prolific afacerist, cunoscut pentru reuşitele sale profesionale, dar şi pentru cuceririle sale. A fost căsătorit cu personalităţi cunoscut din showbizz-ul românesc, cum ar fi Ana Maria Ferencz, Gabriela Cristea sau Maria Constantin. Acesta a decedat pe 3 august în urma unui infract.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro