Ce face Maximilian Toader, pentru a trece de durerea provocată de moartea tatălui său: „Să mai uităm și noi de supărări”

+3 click pentru
galerie

Ce face Maximilian Toader, pentru a trece de durerea provocată de moartea tatălui său: „Să mai uităm și noi de supărări” © Instagram

La mai bine de 3 săptămâni de la moartea lui Marcel Toader, fiul regretatului afacerist încearcă s-și canalizeze atenția spre tot felul de activități, pentru a uita de durere. Maximilian Toader a postat o fotografie pe contul lui de Facebook, dar și un mesaj prin intermediul căruia își înștiințează prietenii că viața merge mai departe, indiferent de greutăți. 

În urmă cu mai bine de 3 săptămâni, Marcel Toader a murit, lăsând în urma lui multă durere și un fiu care a suferit enorm în urma pierderii tatălui său.

Maximilian Toader a dat dovadă de mutlă maturitate, la fel ca și acum, când a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care le arată celor care îl urmăresc cu ce își ocupă timpul, pentru a mai uita de necazuri. Fiul lui Marcel Toader s-a pozat în mașină i a transmis un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare. 

„Un mic #RoadTrip să mai uităm și noi de supărări!” a scris Maximilian Toader, în dreptul postării. Imediat, internauții i-au transmis numeroase mesaje de încurajare fiului lui Marcel Toader și l-au sfătuit pe acesta să-și ducă viața mai departe cu capul sus, căci tatăl său ar fi fost mândru de el. 

Care a fost cea mai mare dorință a lui Marcel Toader. Nu a mai apucat să și-o îndeplinească

Marcel Toader voia să aibă mai mulţi copii, însă cea mai mare dorinţă era aceea de a avea o fetiţă. Se gândise deja şi la numele pe care i-ar fi plăcut să-l poarte aceasta. Din păcate, visul său nu a apucat să se mai îndeplinească.

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, a declarat Marcel Toader în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro