Ce face Maximilian Toader, pentru a trece de durerea provocată de moartea tatălui său: „Să mai uităm și noi de supărări”

+3 click pentru
galerie

Ce face Maximilian Toader, pentru a trece de durerea provocată de moartea tatălui său: „Să mai uităm și noi de supărări” © Instagram

La mai bine de 3 săptămâni de la moartea lui Marcel Toader, fiul regretatului afacerist încearcă s-și canalizeze atenția spre tot felul de activități, pentru a uita de durere. Maximilian Toader a postat o fotografie pe contul lui de Facebook, dar și un mesaj prin intermediul căruia își înștiințează prietenii că viața merge mai departe, indiferent de greutăți. 

În urmă cu mai bine de 3 săptămâni, Marcel Toader a murit, lăsând în urma lui multă durere și un fiu care a suferit enorm în urma pierderii tatălui său.

Maximilian Toader a dat dovadă de mutlă maturitate, la fel ca și acum, când a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care le arată celor care îl urmăresc cu ce își ocupă timpul, pentru a mai uita de necazuri. Fiul lui Marcel Toader s-a pozat în mașină i a transmis un mesaj emoționant pe rețeaua de socializare. 

„Un mic #RoadTrip să mai uităm și noi de supărări!” a scris Maximilian Toader, în dreptul postării. Imediat, internauții i-au transmis numeroase mesaje de încurajare fiului lui Marcel Toader și l-au sfătuit pe acesta să-și ducă viața mai departe cu capul sus, căci tatăl său ar fi fost mândru de el. 

Care a fost cea mai mare dorință a lui Marcel Toader. Nu a mai apucat să și-o îndeplinească

Marcel Toader voia să aibă mai mulţi copii, însă cea mai mare dorinţă era aceea de a avea o fetiţă. Se gândise deja şi la numele pe care i-ar fi plăcut să-l poarte aceasta. Din păcate, visul său nu a apucat să se mai îndeplinească.

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, a declarat Marcel Toader în urmă cu ceva timp, potrivit informaţiilor din presă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro