Fiul lui Marcel Toader, mesaj dureros după moartea afaceristului şi a unui bun prieten: "De ce mă tot pune la încercare viața?"

Fiul lui Marcel Toader, mesaj dureros după moartea afaceristului şi a unui bun prieten: "De ce mă tot pune la încercare viața?" © Facebook

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, trece printr-o perioadă extrem de grea. În ziua în care şi-a condus tatăl pe ultimul drum, Maximilian a aflat că unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit. Cu toate acestea, luni, fiul lui Marcel Toader a scris un mesaj în care a mărturisit că are puterea să treacă de toate cumpenele.

Maximilian Toader şi-a pierdut tatăl la începutul lunii august şi, după patru zile, unul dintre prietenii săi cei mai buni s-a stins din viaţă. Acesta din urmă, jucător de rugby la Steaua Bucureşti, a murit în urma unui accident terifiant. 

Tânărul a suferit enorm şi recent, pare că speranţa a reapărut în sufletul său. Într-un mesaj transmis pe reţelele de socializare, Maximilian Toader a mărturisit că mereu s-a întrebat de ce viaţa îl pune la încercare. Iată că a găsit şi răspunsul: are puterea să ducă toate greutăţile. 

"Mereu m-am întrebat de ce mă tot pune la încercare viața?! Zilele astea mi-am dat seama de ce! Pentru că pot să duc toate greutățile ce mă încearcă! O zi bună vă doresc tuturor! ☀️", a transmis fiul lui Marcel Toader pe reţelele de socializare. 

Afaceristul a murit sâmbătă, pe 3 august, la 56 de ani. Acesta se afla la casa unor prieteni, în Periș, Ilfov, când brusc, i s-a făcut rău. La scurt timp, a suferit un infarct. În ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. 

Marcel Toader a fost înmormântat miercuri, pe 7 august, în localitatea Cumpăna, din Constanța. Rădița, mama lui, fosta nevastă, Raluca, și singurul său fiu, Maximilian au fost alături de el pe ultimul drum. 

După înmormântarea tatălui său, Marcel Toader, Maximilian și mama sa s-au întors la București. Fiul lui Marcel Toader a mărturisit că a fost martorul unui lanţ de fenomene stranii care l-au făcut să îi simtă prezenţa afaceristului în nu mai puţin de trei locuinţe.

„Nu l-am visat pe tata, dar am primit niște semne care m-au făcut să simt prezența tatălui meu. Am lăsat câte un pahar cu apă în trei locuințe: în apartamentul său, în Constanța și la locuința mea. Am observat că din paharul lăsat în apartamentul său apa era consumată cam un sfert. Am auzit că semnul acesta se traduce cumva, și anume că sufletul său a fost acolo. Noi suntem mai bine acum, la fel și mama, încercăm să acceptăm situația”, a spus Maximilian Toader, pentru Click!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro